Zizzi

Zizzi søker butikkmedarbeider, 100% vikariat

Er du klar for å skape enestående kundeopplevelser med ditt engasjement og tilstedeværelse? Da bør du lese videre!

Hvordan ser arbeidshverdagen ut?

Vi ønsker å gi deg et så reelt bilde som mulig av hva jobben innebærer, uten å bruke for mye av din tid. For å gjøre dette kommer her først en kort introduksjon av butikken før vi ser nærmere på rollen:

Kort introduksjon av butikken:

På Zizzi Lagunen finner du en verden av passformer, gjennomtenkte plagg og et genuint engasjement for kundene våre. Hver dag har vi rundt 50-100 kunder som besøker butikken. Dagene er ofte dynamiske og fartsfylte, det ene sekundet pakker vi ut varer og styler om butikken og i det neste hjelper vi kundene med å finne frem i verden vår. Hos Zizzi arbeider vi med inkluderende mote og er eksperter på å velge riktige materialer, størrelser og fasonger.

Kundeopplevelse & Team:

Som butikkmedarbeider er ditt hovedsakelige fokus å skape gode opplevelser for de som besøker oss. Gjennom kunnskap og tilstedeværelse sørger du for at kundene får den rådgivning de trenger for å oppfylle sine motedrømmer. Det vil nok være stunder der du ønsker at du kunne klone deg selv da du ofte må håndtere forskjellige arbeidsoppgaver og kunder parallelt. Siden kloning ikke er aktuelt nå så prioriterer du (uansett hvor lang haste-la-listan er) kunden først.

Du er en del av et herlig og kunnskapsrikt team. Som butikkmedarbeider er du en av de som er mest til stede i butikken og har god oversikt og forståelse for aktiviteter, produkter og prosesser. Du bidrar til et godt arbeidsmiljø og tar initiativ for å skape utvikling for deg selv, butikken, kundeopplevelsen og teamet. I Zizzi spiller vi hverandre gode og mener at tillit og samarbeid er nøkkelfaktorer for å lykkes.

Rutiner & Butikk:

Som på de fleste arbeidsplasser så finnes det rutiner som skal gjennomføres i hverdagen. Eksempel på dette er varemottak, påfyll av varer, rutiner ved åpning og stenging av butikken osv. Du sørger for at rutiner blir gjennomført på en god og effektiv måte og gir tilbakemelding om du ser forbedringspotensial.

Butikkuttrykk er en viktig del av kundeopplevelsen. Du bidrar til å opprettholde en innbydende butikk gjennom rydding og påfyll av varer. Du kjenner både kunden og butikken godt og gir tilbakemelding når du ser potensial i vareplassering, utstillinger eller generelt uttrykk.

Hverdagen i butikken er aktiv og til tider fysisk krevende. Noen arbeidsoppgaver er litt tyngre og innebærer bl.a. løfting og bæring. Det blir i hovedsak mye gåing, bøying og ståing i løpet av en dag.

Et par ting som kan være fint å få med seg

Rekrutteringsprosessen

Vi gjennomgår søknader og tar kontakt med aktuelle kandidater fortløpende. Prosessen begynner med en digital intro-samtale, hvor vi bli bedre kjent og du vil få mer informasjon om prosessen videre.

Oppstarten

Det viktigste er at denne muligheten er riktig for deg og at vi ser at forutsetningene for et godt samarbeid er til stede, derfor er vi relativt fleksible når det gjelder oppstartsdato. Med det sagt så er det utrolig mye spennende som skjer om dagen og vi har derfor et sterkt ønske om at riktig kandidat kan bli med på reisen så snart som mulig. Vikariatet varer til og med 31.07.24, med mulighet for forlengelse.

Hva nå?

Tenker du at dette definitivt er din kopp te? Da gleder vi oss helt vilt mye til å høre fra deg!


Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%, vikariat
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale / Snarest
Kontaktperson
Marte Jensrud
Telefon
41510576

Søk på stillingen