Vila

VILA søker butikkselger 60%

Er du interessert i mote og salg, og liker å snakke med mennesker? Ønsker du å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø?

Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Til VILA Lagunen søker vi en 60% butikkselger med glimt i øyet og en brennende interesse for mote og salg. Din viktigste oppgave vil være å sikre at våre kunder alltid har en god kundeopplevelse når de besøker VILA. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt servicenivå. Vi ser etter deg som ønsker en fremtid i VILA og BESTSELLER.

DINE ANSVARSOMRÅDER

Dine primære oppgaver er å gi våre kunder den beste service og sørge for at butikken alltid ser pen og inspirerende ut. Ditt ansvarsområde inkluderer:

  • Kundeservice i en positiv og inspirerende atmosfære
  • Varemottakelse og påfyll av varer
  • Åpne- og stengerutiner
  • Bidra i samsvar med kjedens verdier for å bygge en enda sterkere merkevare

DIN PROFIL

Vi søker en team-player som elsker å jobbe med salg. Når kundene besøker butikken, er du alltid klar for å gi råd og inspirasjon. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør som smitter over på både dine kollegaer og kunder. Vi ser etter deg over 18 år som er imøtekommende og utadvendt, og som trives med å jobbe med mennesker. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel. Enten det er et høyt tempo i butikken, eller en rolig periode så er du selvstendig, initiativrik og finner alltid noe som holder deg i gang.

HVA KAN VILA TILBY DEG?

  • En spennende og utfordrende jobb hos en kjent merkevare
  • Et ungt, sosialt og dynamisk arbeidsmiljø med høyt tempo
  • God opplæring og utviklingsmuligheter
  • Mulighet til å skape karriere i en ledende Retail-virksomhet med mer enn 2.700 butikker på verdensbasis

VI GLEDER OSS TIL Å HØRE FRA DEG!

Vi leser søknader og avholder intervjuer fortløpende, og vil ta av annonsen dersom vi finner den rette innen søknadsfristens utløp. For spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Butikkleder Jennifer Birkeland på tlf. 53 51 97 71 eller mail: vinor443762@bestseller.com


Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
60%
Søknadsfrist
12.06.2024
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Jennifer Birkeland
Stilling
Butikksjef
Telefon
53 51 97 71
E-post
vinor443762@bestseller.com

Søk på stillingen