Meny
 

Tilkallingsvikar


Rituals Lagunen søker tilkallingsvikar!

 

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem for vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

 

OPPGAVER

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi, samt yte eksemplarisk service til våre gjester. Dine arbeidsoppgaver består videre av å alltid sørge for at butikken er ren, ryddig og ordentlig fylt på sammen med ditt team.

 

KVALIFIKASJONER

  • Du har interesse for skjønnhet og kosmetikk
  • Du har gjerne erfaring fra butikkarbeid og/eller kundeservice
  • Du er fleksibel når det gjelder arbeidstid, og kan jobbe kvelder og helger
  • Du har et smittende godt humør og kan yte eksemplarisk service
  • Du har gode norskkunnskaper og har fylt 18 år

Du er opptatt av å være “best in class” i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder.

 

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi `best in class´ og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

 

Rituals tilbyr videre en spennende deltidsstilling i vårt energiske team i vår flotte butikk på Lagunen rett utenfor Bergen. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et velkomstprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

 

VÅRE RITUALER

Vi er ikke her for å selge skjønnhet, vi er her for at du skal ha det bra! Raymond Closterman, CEO Rituals.

 

Rituals vil hjelpe deg å roe ned i en stressfull hverdag, skape meningsfulle øyeblikk og minen deg om å oppleve disse øyeblikkene med glede.

 

Mennesker er de ultimate ambassadørene for vårt varemerke.

 

INTERESSERT?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad. Kandidater som ikke søker gjennom vårt rekrutteringssystem vil ikke bli vurdert. Siste frist for å søke er den 1. september, men vi kontakter kandidater fortløpende.

 

Ønsket oppstart: Snarest

 

For spørsmål om stillingen, kontakt Rituals Rekrutteringsteam på recruitment.nordics@rituals.com. For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post.

 

Klikk her for å søke!

Søknadsfrist: 01.09.19