Meny
 

Selger


Morris i Lagunen søker selger

 

Vi tilbyr deg en arbeidsplass med høyt tempo, hvor du møter mange spennende mennesker. Med oss får du muligheten til å utvikle deg selv og vi vil hele tiden utfordre oss til å bli bedre. Ditt bidrag er av stor betydning, og sammen med andre engasjerte og stolte medarbeidere er du med på å gjøre en forskjell. Vi streber kontinuerlig for å slå våre høye mål samtidig som vi har det moro på veien.

 

Vi leter etter deg som elsker salg og mote og ser det som en selvfølge å alltid tilby den beste servicen til våre kunder. Med enkelhet løser du ting som kan være i veien for en fornøyd kunde. Du utfordrer deg selv og dine kolleger og gir alltid den lille ekstra for å nå våre mål. Du er alltid "on the move" og vet hvilke utfordringer og muligheter som reiser har for våre kunder. Hvor gikk din siste tur? Uansett om det er hver dag til å fra jobbe eller til varmere breddegrader, er det i reise du finner inspirasjon for å best møte kunden "People on the move".

 

Vi ønsker at du har tidligere erfaring med å jobbe i butikk, har en følelse av eksponering av varer og en vane med å jobbe i et høyt tempo.

 

Tjeneste er en fast stilling på 5 timer/uke med start 1 november. Arbeidstid er både dag, kveld og helg og om nødvendig, er det ønskelig at du kan jobbe flere timer.

 

Where can we take you?

 

Vi tror at et mangfold av erfaring og bakgrunn bidrar til en dynamisk arbeidsplass. For oss betyr derfor din personlighet mest. Uansett hvilken rolle du har, bidrar du til vår suksess ved å overholde verdiene våre.

 

Velkommen med søknaden din senest 30 september.

 

Søk på stillingen

 

 

Morris er en del av Venue Retail Group som er en ledende aktør i poser, sko og tilbehør i Sverige og Norge med totalt 125 butikker. Vår visjon er at vi skal være Nordens ledende og mest attraktive aktør innen områdene vesker/accessoirer og sko / accessoirer med stolte ansatte, partnere og kunder.

Søknadsfrist: 30.09.2019