Rituals

Rituals søker ekstrahjelp

Rituals Lagunen storsenter søker nå tilkallingshjelpere som kan stille opp ved ekstra behov.

Rituals tilbyr en spennende tilkallingshjelper stilling sammen med vårt team på Lagunen storsenter. Vi tilbyr deg et inspirerende og servicerettet arbeidsmiljø, og for å introdusere deg for Rituals så har vi et velkomsprogram som heter Get Ritualized, dette hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

HOVEDOPPGAVER:

Din rolle

Du spiller en viktig rolle for å kvalitetssikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem ved vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

Oppgaver

Som selger informerer du våre kunder om produktene og Rituals filosofi. Dine arbeidsoppgaver består av å alltid bidra til salg og sørge for at butikken er ren, ryddig og alltid påfylt. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Kvalifikasjoner

  • Vi søker deg som er genuint interessert i skjønnhet og kosmetikk
  • Har du erfaring innen hudpleie, make up eller butikk, er det et stort pluss, men vi gir deg god opplæring
  • Du er fleksibel hva gjelder arbeidstid og du er villig til å arbeide kvelder og helger
  • Du er en ærlig person med integritet

Du er opptatt av å være 'best in class' i ditt arbeid. Du er positivt innstilt, engasjert i din jobb og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en teamplayer som er tilgjengelig for dine kolleger, du kan arbeide kvelder og i helger og stiller ekstra opp i intensive perioder, som for eksempel i julen.

ANNEN INFO:

Interessert?

Å finne de rette kandidatene med den rette kompetansen er veldig viktig for oss. Om du er interessert i å arbeide hos oss, og din profil passer med den vi søker etter, så ser vi frem til å motta din søknad!

*For at dine personopplysninger skal behandler korrekt tar vi kun imot søknader som er sendt via vårt rekrutteringssystem, ikke via e-post.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
30.09.2020
Tiltredelse
Oktober
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

3. etasje

Åpent i dag 10.00 - 18.00