Normal søker butikkmedarbeider

Vi søker ny butikkmedarbeider til 100% stilling!

Vi søker en dyktig butikkmedarbeider som er tilgjengelig på dagtid, men som også kan jobbe både kveld og helg ved behov. Vi går mot travle tider, og ser derfor behovet for å forsterke teamet. Den rette personen er lærevillig, fleksibel, har stå-på-vilje, trives i en hektisk arbeidshverdag og møter de forventningene kundene har når de handler hos oss. Jobben vil primært bestå av kundebehandling samt å bistå butikksjefen i daglig drift. Det forventes at søkere har bestått ungdomsskolen.

Det er alltid travelt i NORMAL, og vi stiller derfor krav til at du som en del av vårt team kan matche vårt engasjement og vår flittighet. Med andre ord forventer vi at du har en høy arbeidsmoral, er effektiv, pliktoppfyllende og møter på jobb med godt humør, slik at alle kan se at vi sammen brenner for å gjøre NORMAL til det beste stedet å handle basisvarer. Vi forlanger at du har plettfri vandel.

Intervjuer holdes fortløpende.

Vi gleder oss til å motta din søknad.

Ved stor søkermengde kan stillingen bli besatt innen søknadsfristen er utløpt.

OM ARBEIDSGIVEREN

NORMAL er en danskeid butikkjede. Den første butikken åpnet i den danske byen Silkeborg i april 2013, og siden den gang har mer enn 400 butikker åpnet i ytterligere fem land: Norge, Sverige, Nederland, Frankrike og Finland.

NORMAL selger vanlige produkter til unormale priser. Produktutvalget omfatter kjente merkevarer innen kategorier som hudpleie, munnpleie, sjampo, sminke og rengjøringsmidler. Alle produkter selges til faste lave priser.

Men NORMAL er mye mer enn faste lave priser og merkevarer. Målet er at kundene alltid skal få en ny og unik opplevelse ved besøk i en av butikkene. Derfor blir det faste sortimentet av kjente merkevarer kontinuerlig supplert med nye og spennende varer som finner veien til hyller og podier.

Det labyrintaktige butikkoppsettet inviterer kundene til å gå på skattejakt etter produkter fra kjente og ukjente merkevarer, og det vil alltid være en ny overraskelse som venter rett rundt hjørnet.


Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Heltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
30.09.2022
Tiltredelse
Snarest
Kontaktperson
Siri Lønningen
Stilling
Butikksjef
E-post
siloe@normal.no

Søk på stillingen

4. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00