Naturkompaniet søker butikkambassadør

Naturkompaniet kommer til Norge. Er du vår butikkambassadør? 

Har du en sterk lidenskap for å skape gode kundeopplevelser? Vil du være en del av et kjent outdoor retail selskap, med sterkt fokus på bærekraft og det å bygge en kundeopplevelse i verdensklasse? Let ikke lenger!

OM OSS

Grunnlaget for Naturkompaniet er forankret og basert på vår lidenskap for friluftsliv og vårt engasjement for å bringe flere mennesker nærmere naturen. Vi har som mål å oppmuntre og gjøre det mulig for alle å gjøre hverdagen til et eventyr.

Innen Naturkompaniet er vi et team av naturelskere, noen med mer frilufts erfaring enn andre, men felles for alle er at vi alle liker å tilbringe mest mulig tid utendørs. På våre kontorer og i våre butikker er vi innkjøpere, e-com-spesialister og strateger, markedsførere, kommunikatorer, selgere, kundeservicemedarbeidere og forretningsutviklere. Men i naturen er vi alle like.

Som ansatt i Naturkompaniet får du:

 • En spennende og nyskapende jobb i en unik atmosfære.
 • Fantastiske kolleger med en «doer»-mentalitet.
 • Et internasjonalt arbeidsmiljø der egne initiativer er høyt verdsatt.
 • Et selskap som lever og ånder for bærekraft på alle områder.

OM ROLLEN

I tråd med vår lidenskap og visjon om å gjøre det mulig for flere å glede seg over og oppleve naturen, kommer vi endelig (!) til Norge. Vi er ydmyke, ambisiøse og glade for denne muligheten og leter nå etter flere butikkambassadører.

Som butikkambassadør i Naturkompaniet representerer du vår filosofi for våre besøkende. Høyt servicenivå, god produktkunnskap og evnen til å bygge langsiktige relasjoner, er fellesnevnere for alle våre ansatte. Din hovedoppgave er å støtte og veilede alle våre kunder til å velge riktige produkter, samt å samarbeide med resten av teamet for å nå våre mål.

Vi ser etter både heltids- deltidsambassadører, og du vil rapportere til butikksjefen.

HVEM DU ER

Vi tror du vil være en god match for stillingen om du har følgende erfaringer, egenskaper og evner:

 • Du er oppriktig interessert i mennesker og får energi av å møte kunder og dine kollegaer.
 • Du er serviceinnstilt og verdsetter å bygge langsiktige relasjoner med våre kunder.
 • Du er forpliktet til jobben, dine arbeidsoppgaver, og liker å ta ansvar.
 • Du er fleksibel og setter pris på en variert arbeidsdag med mange ulike arbeidsoppgaver.
 • Du har tidligere erfaring fra å levere god service, helst har du jobbet i et butikkmiljø før.
 • Det er naturlig for deg å skape en positiv atmosfære i forskjellige sammenhenger, og du har en åpen holdning til folks forskjeller.
 • Du er en problemløser og din fremoverlente holdning betyr at du alltid ser muligheter.
 • Du motiveres av å jobbe i ett team
 • Du er nøyaktig og forstår viktigheten av orden.
 • Du kan kommunisere på norsk og engelsk i tale og skrift. Andre språk som kan lette kommunikasjonen med våre kunder er verdifulle for oss.
 • Natur og friluftsliv ligger ditt hjerte nært og du har en passion for våre varemerker, produkter og tjenester.

HVORDAN SØKE

Søk ved å fylle ut søknadsskjemaet og laste opp din CV i PDF-format. Vær oppmerksom på at vi ikke godtar søknader via mail i henhold til GDPR-regelverket. Vi gleder oss til å motta din søknad!

Søknader og intervjuer vil bli behandlet fortløpende, så send gjerne inn din henvendelse med CV så snart som mulig.

Vi streber etter å skape en inkluderende arbeidsplass der hver enkelt ansatt føler seg sett, medansvarlig og verdsatt. Hvis vi skal lykkes, trenger vi at du blir med på vårt oppdrag.

Akkurat som bakgrunnen og arven til hver gren av virksomheten vår er unik og verdsatt, arbeider vi for å tilby et miljø der alle våre ansatte føler at de får muligheten til å yte sitt aller beste og blir verdsatt for den enkeltes unike perspektiver og erfaringer.

Uansett hvilken bakgrunn du har knyttet til alder, kjønn, etnisitet, kultur, rase, religion eller tro, funksjonshemming, nasjonalitet, seksuell legning og kjønnsidentitet, inviterer vi deg til å ta del i vår reise mot en mangfoldig arbeidsplass.

Om Naturkompaniet

Naturkompaniet er Sveriges ledende aktør innen salg av produkter til friluftsliv. Salget skjer gjennom 39 fysiske butikker rundt Sverige og Norge og gjennom vår nettbutikk. Noen eksempler på kjente merkevarer som selges hos Naturkompaniet er Fjällräven, Tierra, Primus, Hanwag, Brunton, Patagonia, Marmot, Arc’teryx og Haglöfs. Kvalitet, kunnskap, service, rekkevidde og natur er Naturkompaniets kjennetegn og noe som preger arbeidsmåten og kulturen i selskapet. Les mer om Naturkompaniet ved å klikke her.


Om stillingen

Stillingstittel
Butikkambassadør
Stillingstype
Heltid
Omfang
Heltid / Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen

Nedre Torg

Midlertidig stengt