Meny
 

Medarbeider


Vi søker nye superhelter til vårt team på Big Bite Lagunen.

Vi søker deg som kan jobbe på dagtid, kveld og helg.


Ord som beskriver medarbeidere i Big Bite

•    Ansvarlig – jeg tar ansvar og gjør det som må gjøres uten å bli bedt om det
 •    Lojal – jeg følger konseptet hver da – Big Bite det er meg! 
•    Lagspiller – vi spiller hverandre gode og unner hverandre suksess
 •    Engasjert – jeg er kundens superhelt «jeg gjør dagen deres»! 

En ekte Bigbiter trives på scenen, takler høyt tempo, er en ener på service og har alltid et smil på lur. Høres dette ut som en beskrivelse av deg? Send oss en kort søknad og CV, så tar vi en prat. 


Søk på stillingen HER

 

 

Big Bite AS
Big Bite er et norsk franchisekonsept og er til for kunder som skal ha noe enkelt, raskt og godt å spise; mat i farta for folk i farta. Fellesnevneren for våre produkter er kundens valgfrihet og mulighet for skreddersøm av måltid. Matkonseptet kombinerer tradisjonelle bestselgere med aktuelle trender innen smak og meny. Big Bite skiller seg fra sine konkurrenter med å servere ferskt brød fra lokal baker – hver dag.

Big Bite består i dag av over 60 avdelinger spredd over hele landet. Disse drives av dyktige franchisetakere med fokus på kunder, kvalitet og service. En typisk Bigbiter elsker fart og utfordring og vil ha en spennende hverdag. En Bigbiter motiveres av konkurranse og er en god leder for teamet sitt. Rett og slett en superhelt.

Våre verdier
I Big Bite vet vi at mangfold og fleksibilitet er positivt, og at ulike behov i ulike situasjoner krever ulik handling. Samtidig skal vi være svært bevist konsistens og kontinuitet. Vi snakker med én stemme og med ett uttrykk. Alle i Big Bite skal dra i samme retning. For å få til det er det nødvendig at vi alle jobbe innenfor samme rammeverk av holdninger, tankesett og verdier. Det gjør oss tydelig som én merkevare. Våre verdier består av de fire ordene: Ansvarsfull – Lagspiller - Lojal - Engasjert – og oppsummeres i ordet ALLE. Dette skal være kjernen i vår bedriftskultur og skal dermed kjennetegne oss internt i alt vi sier og gjør og hvordan vi oppfører oss ovenfor hverandre.

I Big Bite-familien tar vi vare på hverandre og vi samles flere ganger i året for å dele erfaringer, støtter og backer hverandre. Big Bite er et norsk konsept, noe som betyr at hver enkelt kan være med på å utvikle konseptet på en helt annen måte enn i et internasjonalt system.

Om selskapet – og selskapet bak oss
I Big Bite har vi en støttende og utviklende serviceorganisasjon som jobber tett med franchisetakere rundt om i Norge. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Kjeden har i dag totalt 350 ansatte og omsetter for om lag 300 mill.
Big Bite er en del av konsernet Bitastad AS som erverver og utvikler serveringskonsepter med betydelig markedspotensial. For våre medarbeidere gir dette flere muligheter for vekst og karriere. I tillegg til Big Bite eier Bitastad serveringskonseptene Jordbærpikene, Sabrura og SOT bar & burger, regnskapsmiljøet Exact samt grossist- og distributøren Matmegleren. Bitastad har en ekspansiv vekststrategi.

Søknadsfrist: Snarest