KappAhl søker ekstrahjelp

Vi søker en entusiastisk og positiv ekstrahjelp til vår butikk som skal hjelpe til i butikken ved behov dag/kveld/helg.

HOS KAPPAHL JOBBER VI MED KUNDEN I FOKUS

Som ekstrahjelp skal du hjelpe til i butikken vår ved behov dag, ettermiddager og helger. Vi ønsker oss deg som er ekstra interessert i mote og trender og som elsker butikksalg og god kundeservice! Hos oss vil du jobbe med spennende og aktuell mote i en av bransjens største og mest fremtidsrettede motekjeder.

DIN KOMPETANSE OG PERSONLIGHET

Du er positiv og utadvendt, interessert i mote og liker å jobbe med service. Erfaring fra butikk er en fordel, men ingen betingelse da du får full opplæring. Du får varierte arbeidsoppgaver hos oss, men primært skal du sørge for at butikken alltid er pen og ryddig, fylle på og eksponere varer, samt hjelpe til med salg og kundebehandling ved behov.

SØKNADSINFORMASJON

Ekstrahjelp med varierende arbeidstid dag/kveld/helg, ved behov.

Tiltredelse og lønn etter avtale. 

Du kan gjerne komme innom butikken og levere søknaden personlig!

Om Kappahl

Vi som jobber hos Kappahl har ulik bakgrunn, alder, kunnskap og klesstil, men vår felles drivkraft er å gi alle mennesker muligheten til å være velkledde. Hver dag inspireres vi av våre kunder. Vår jobb er å gi dem samme inspirasjon tilbake!
 Kappahl er en av Nordens ledende motekjeder med 370 Kappahl- og Newbie-butikker i Sverige, Norge, Finland, Polen og Storbritannia, samt Shop Online. Vi er 4000 ansatte i 9 land. Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til alle; kvinner, menn og barn. Ca. 70% av selskapets produkter er bærekraftmerket.


Om stillingen

Stillingstittel
Ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Lisbeth Zechner
Stilling
Butikksjef
Telefon
94860831

Søk på stillingen

3. etasje

Åpent i dag 10:00 - 18:00