Jens Hoff Garn & Idé søker franchisetaker

Jens Hoff Garn & Idé søker dyktig, engasjert og strikkeglad franchisetaker til vår fantastiske nyåpning på Lagunen Storsenter.

Etter etableringen på Horisont i Åsane i juli, vil Lagunen bli vår andre avdeling i Bergen. Dette vil bli et mekka for den strikkeglade, men for å åpne trenger vi en dyktig, engasjert, tallfokusert og driftig driver. Er dette deg?

Litt om Jens Hoff AS:

Jens Hoff AS er en familieeid bedrift med base i Trondheim. Vi består av tilsammen seks avdelinger i Trøndelag, en avdeling på Møre (Amfi Moa), en på Horisont (Bergen), samt nettbutikk. Du kan lese mer om våre avdelinger på garnkos.no.

Litt om Lagunen Storsenter:

Lagunen Storsenter ligger i Rådal/ Bergen, og kan nå skilte med over 180 ulike butikk konsept. Senteret har nylig bitt utvidet, som gjør at senteret integreres med buss- og bybaneterminal på aller beste måte for de som reiser kollektivt. Senteret kan også tilby kino og treningssenter, så her finner du alt du trenger på ett sted. I 2019 var senteret på topp 3 av alle kjøpesenter i Norge.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Hvem er du:

Du må være genuint interessert i garn, farger og håndarbeid, og ha erfaring innen kundeservice og butikkdrift. Vi søker deg som er blid, positiv, elsker kundekontakt og kundeservice, er selvgående, ser løsninger, har stå-på-vilje og liker en hektisk arbeidshverdag.

Det er viktig at du liker å jobbe i team og bidrar til/ fokuserer på et godt arbeidsmiljø med rett fokus. Den rette kandidaten må også ha fokus på nøkkeltall, og jobbe aktivt opp mot å overholde og nå budsjetterte tall for en sunn drift. Om du er kreativ, og ser fordelen med ulike aktiviteter (som strikkekino, samstrikk, aktiv bruk av sosiale medier og liknendel) er dette et stort pluss.

Som franchisetaker vil du være selvstendig næringsdrivende, med ansvar for din avdelingsdrift. Dersom dette høres interessant ut, så gleder vi oss til å høre fra nettopp deg!

Om stillingen

Stillingstittel
Franchisetaker
Stillingstype
Heltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen