Gant

Gant Store søker selger

Vi søker deltid til vår GANT STORE. Du må være selvgående og salgsorientert, vi leter etter deg som har en lidenskap for klær og er opptatt av salg.

OM GANT

Vi er drevet av våre verdier som er kvalitet, engasjement, motivasjon og pålitelighet. Våre ansatte er lidenskapelig opptatt av det vi gjør og samarbeider mot et felles mål. Vi strever alltid etter å overgå våre kundens forventninger. I Norge er det totalt 10 GANT butikker, 2 outlets og nettbutikken gant.no. I tillegg har vi over 200 forhandlere rundt om i landet.

HOVEDOPPGAVER:

Vi ser etter deg med stor lidenskap for mote sammen med en sterk drivkraft og interesse for salg og service. Vi tilbyr deg inspirerende og utviklende arbeidsoppgaver i et moderne miljø. Butikken fører konseptene GANT Man og Woman, GANT Teens, GANT Home, GANT Footwear, GANT Time og GANT Underwear.

Hos GANT søker vi etter deg med de rette ambisjoner og holdninger, vi er overbevist om at vi kan gi deg verktøyene for å utvikle deg sammen med oss.

ANSVARSOMRÅDER

Du har som mål om å overgå kundens forventninger gjennom utmerket kundeservice, samtidig som det bidrar til økt salg og lønnsomhet. Du vil være en del av et team det stilles store forventninger til både fra kunden og GANT.

Du bidrar til kundeengasjement, og bygger dermed også gjentagende og langsiktige kunderelasjoner.

Du er en del av teamets mål med kontinuerlig trening og utvikling gjennom GANT Academy, vårt internasjonale opplæringsprogram.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Du har høye krav til dine egne prestasjoner.
  • Du har høy arbeidskapasitet, tilgjengelighet og moral.
  • Du behersker godt norsk og engelsk både muntlig og skriftlig
  • Du identifiserer deg med GANT og våre verdier.
  • Du har en lidenskap for struktur, salg og kundeservice, og har egenskapen til å skape enkle, langsiktige relasjoner med både kunder og kolleger.

TIDLIGERE ERFARINGER

Du har erfaring med å ha jobbet i butikk, eller annen relevant erfaring.

VI KAN TILBY

  • En spennende jobb for en internasjonalt kjent merkevare.
  • Gode opplærings og utviklings muligheter.
  • Konkurransedyktige betingelser.

ANNEN INFO:

Er du eller en du kjenner den rette kandidaten ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt og fortløpende. Vi ser frem til å høre fra deg!

Gå gjerne inn på GANT.NO og bli bedre kjent med merkevaren GANT.


Om stillingen

Stillingstittel
Selger
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

3. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00