Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa søker kollega til Mac-avdeling

Fredrik & Louisa i 2. etasje søker ny kollega i mindre stilling til vår Mac-avdeling. Vi ser etter deg som er kreativ med lidenskap for salg og makeup.

Vi er i stadig utvikling, og søker nå en engasjert og fremoverlent makeup entusiast til vår Mac-avdeling. Du har gjerne bakgrunn innen makeup, med stor interesse og/eller kunnskap i faget. Erfaring innen salg og service er et stort pluss.

Som kollega hos oss vil du jobbe med de største og mest eksklusive merkevarene i bransjen, men ha hovedfokus på egen merkevare. Suksesskriteriene hos oss er å kunne by på seg selv, og å være kreativ, åpen, imøtekommende og en utpreget storyteller. Vi ser etter deg som trives "på scenen" og samtidig ikke er redd for å ta i et ekstra tak for at butikken skal skinne. Som kollega hos oss må man ha stor arbeidskapasitet og stort engasjement i et svært hektisk arbeidsmiljø. Du må også ha et stort ønske om å lykkes sammen med ditt team. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet. Engasjementet er i samarbeid med leverandør.

Våre kjerneverdier er grunnlaget for god kultur i vår kjede. Disse er:

  • Ansvar - du er et forbilde med stor gjennomførings- og inkluderingsevne.
  • Verdiskapning - du ønsker å være med å utvikle både deg selv og dine kollegaer.
  • Lojalitet - du er trofast og ærlig mot dine kollegaer og din arbeidsplass.
  • Engasjement - du er opptatt av å skape det lille ekstra for våre kunder og dine kollegaer.
  • Happytude - du er en fargerik person som elsker å spre glede rundt deg.

Vi søker deg som har en brennende passion for salg og kundeservice. Vår nye kollega tar ansvar, er serviceinnstilt, engasjert i arbeidet og jobber like godt selvstendig som i team. Er du en person som tar initiativ til arbeidsoppgaver og ser løsninger der andre ser problemer? Da kan du være akkurat den vi leter etter! Vi oppfordrer deg over 18 år til å søke på stillingen.

Alle våre søknader håndteres via CVideo – søknader med video vil bli prioritert.


Om stillingen

Stillingstittel
Kollega Mac-avdeling
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Unni
Stilling
Butikkleder
E-post
unni@flp.no

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10:00 - 21:00