Meny
 

Deltidsstilling / Gallerist


YELLOWKORNER I LAGUNEN SØKER MEDARBEIDER

 

Vi søker en ny medarbeider til vårt YellowKorner galleri i Lagunen. Stilling: Butikkmedarbeider/gallerist (10-50%) (Stillingens størrelse avhenger av intervju og hva man blir enige om) .

 

Vi søker en utadvendt, fleksibel og motivert selger som med sine kunnskaper om salg og vinnende vesen kan skape blest om YellowKorner i Bergen og bidra til lekre Bergenshjem med bilder fra YellowKorner på veggene.

 

Vi ser etter deg som er nysgjerrig på nye mennesker og som elsker å selge. Har du i tillegg interesse for design og interiør eller foto må du ikke vente med å ta kontakt!

 

Du motiverer dine medarbeidere til å nå egne målsetninger så vel som butikkens felles mål. Du elsker å måles og bruker tilbakemeldinger til å motivere og sette nye mål.

 

For utenom salg til privatpersoner vil salg til kontorer, møterom, hoteller, restauranter osv. bli et stort og viktig satsningsområde.

 

Du er kreativ og kommer med nye ideer og forslag for å selge mest mulig og skape best mulige kundeopplevelser. Samarbeid med Glass Thomsen og andre selskaper i Thomsen Gruppen blir også en viktig del av jobben.

 

OM YELLOWKORNER:

YellowKorner er et fransk fotokonsept som stiller ut og selger fotografier av anerkjente fotografer fra hele verden. Over 80 gallerier er spredd over hele verden, og med mer enn 10 års erfaring er YellowKorner en av de ledene aktørene innen kunstfotografi.

 

YellowKorner ønsker å gjøre fotokunst tilgjengelig for alle. Utvalget av både små og store flotte fotografier er imponerende, og hvert galleri har kun enkelte eksemplarer av hvert nummererte motiv - så man kan være sikker på å få noe utenom det vanlige. Bildene blir produsert på et laboratorium som trykker bildene gjennom teknikken Silver Gelatin Prints, som skaper et unikt design. Bildene er like mye for dem som liker fotokunst som for dem så ønsker å dekorene hjemmene sine med nye eksklusive elementer.

 

Se og les mer her Yellowkorner.com

 

THOMSEN GRUPPEN AS YellowKorner i Hordaland er en del av Thomsen Gruppen AS som er en tradisjonsrik bergensbedrift som ble etablert i 1904. Thomsen Gruppen består blant annet av fire Glass Thomsen butikker i Bergen. Medarbeiderne i YellowKorner Lagunen vil bli del av et sosialt og profesjonelt fagmiljø på tvers av Thomsen Gruppens selskaper - en utviklende og spennende arbeidsplass i nær kontakt med hovedkontor.

 

SØKNAD

Send motiverende søknad og CV med bilde og referanser. Her gjelder det å være rask! Søknadsfrist: Snarest

Kontaktperson: Even Strand Thomsen even@thomsen.no

Søknadsfrist: Snarest

Søknad med CV sendes til even@thomsen.no