Big bite

Big Bite søker medarbeider

Vi søker en entusiastisk og motivert medarbeider til vår flotte avdeling på Lagunen.

Big Bite er et helnorsk konsept som drives av våre dyktige franchisetakere, og som eies av Bitastad AS. Vi er et fastfoodkonsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. Siden første avdeling ble åpnet i 1997, har vi vokst til å bli mer enn 70 avdelinger spredt over hele landet. I årene fremover har vi ambisjoner om å vokse videre, slik at vi kan tilby mat i farta til folk flest!

Det har nå åpnet seg en mulighet for jobbe på vår flotte avdeling på Lagunen.

Vi ser etter deg som kan jobbe kveld / lørdag.

HOVEDOPPGAVER:

Elsker du å jobbe tett med andre, og motiveres du av å skape resultater i team? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.

LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.

SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.

KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

HVORFOR SKAL DU VELGE OSS?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Vi tilbyr grundig opplæring og en sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger. I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien.

Blir du trigget av dette håper vi å høre fra deg!

ANNEN INFO:

Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.


Om stillingen

Stillingstittel
Medarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
13.02.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
May-Linn H. Olsen
Stilling
Daglig leder
Telefon
47415956

Søk på stillingen

1. etasje

Åpent i dag 09:30 - 18:00