Bertoni

Bertoni søker deltidsselger

Bertoni har en ambisjon om å fortsatt være blant Norges førende konfeksjonsmerker, og vi søker i den forbindelse en ambisiøs selger som har øye for suksess.

Du kjenner Bertoni som et fashionbrand som formidler produkter i et rent, ungt og skandinavisk uttrykk til menn med karakter og personlighet.

Som selger i Bertoni’s pop-up konsept vil du betjene kvalitetsbevisste kunder som forventer service og produktkjennskap på et høyt nivå, samt fastholde og oppnå sublime standarder innen merchandise og generelt butikkens visuelle presentasjon. Du vil være del av et ungt og engasjert team, hvor alle daglig bidrar aktivt for å skape høy motivasjon.

Bertoni på Lagunen ble i 2019 åpnet som en pop-up outlet konsept. Butikken har opparbeidet en positivt drift og høyt servicenivå. Dette har resultert i et søk om å etablere en helt ny Bertoni konseptbutikk.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

  • Du har brennende engasjement for å oppnå resultater
  • Du er positiv, serviceminded og kundeorientert – kunden er alltid første prioritet
  • Du er pålitelig, strukturert og fleksibel
  • Du har interesse i å være en god ambassadør for Bertoni, både i og utenfor butikken

For den som presterer i forhold til våre forventninger, kan vi tilby en spennende jobb i ett selskap med høyt engasjement og stolthet over våre produkter, som hver eneste dag sørger for å yte det aller beste for kunden. Stillingen kan gi gode personlige og karrieremessige muligheter, hvor man er med på å sette et personlig preg på arbeidet.

Tidligere erfaring fra salg-/servicebransjen er en fordel, men viktigst at du er positiv, engasjert og har salgstalent. Vi forutsetter at klær og trender interesserer deg.

Send oss søknad eller besøk oss i butikken på Lagunen og Kløverhuset

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Oktober

Søk på stillingen

2. etasje

Åpent i dag 10.00 - 18.00