Nordisk Film Kino

Åpen søknad: Lagunen Kino

Er du en dyktig og engasjert person som vil jobbe hos oss i Nordisk Film Kino Lagunen?

Om oss i Nordisk Film Kino

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge.

Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer.

Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Film og en del av Egmont. Egmont er et av Skandinavias største mediehus med over 5000 ansatte i mer enn 30 land. Egmont har alt fra Oscar-nominasjoner til OLi Sotsji på CVen.

Av søsterselskaper i Norge kan vi nevne blant annet TV2, Egmont Publishing, Nettavisen og Cappelen Damm. Egmont er en stiftelse som siden 1920 har støttet veldedige formål rettet mot barn og unge. Vårt motto er: We bring stories to life.

Lagunen Kino

Lagunen Kino er et splitter nytt og moderne kinohus med 9 saler, over 750 reclinerstoler og en 4DX-sal. Vi har et stort areal med lekeland, sitteplasser og mye mer. Lagunen Kino ligger på Lagunen Storsenter i Rådal. Vi jobber hardt for å opprettholde et godt og sunt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere.


Om stillingen

Stillingstittel
Åpen søknad
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen