Meny
 
Kid hybel interiør

Få din stil på hybelen

Sett ditt personlige preg på hybelen din og lag et hyggelig første hjem hvor det er godt å være. Hos Kid finner du alt du trenger!

Vi har alle vår egen stil og hjemmene våre gjenspeiler ofte hvem vi er. Når du skal innrede din egen hybel eller kollektivrom kan det være lurt å ha i tankene at ditt hjem bør være et sted du kan trekke deg tilbake, slappe av og trives i. Velg farger som du liker og som gir deg positiv energi, og finn praktiske løsninger som hjelper deg å utnytte plassen du har godt.

 

Alle produkter fra Kid: 1) Soto hylle 159,90 2) Handle med Hjertet Handlenett 35,- 3) Funkle Maki bordlampe 299,90 4) Leaf kurv 5) Bound telysholder 5) Green Leaves 6) Termo drikkeflaske 179,90

 

Stuen

 

Stuen er ofte i hjertet av en leilighet. Her skal det være hyggelig å invitere inn venner, slappe av, spise og kanskje også studere. Finn lamper som kan passe til rommets forskjellige bruk. Kanskje trenger du godt leselys, eller en taklampe som lyser opp hele rommet, som ved anledninger kan dimmes ned. Grønne planter skaper bedre luft og et bedre inneklima, finn en plante som ikke krever all verdens vanning eller stell, men som allikevel ser stilig ut. Vi anbefaler grønne garderobeplanter eller palmer, for eks Fredslilje, Dragetre, Aloe Vera-plante eller kaktus i dekorative potteskjulere. Om du ikke har plass til et stort bord i stuen, er småbord tingen for deg. Småbord, eller coffee tables, fungerer som fine avlastningsbord til en kopp, bøker eller hyggelige telysholdere.

 

 

 

Soverommet

 

Det er bevist at studenter som får regelmessig god søvn også presterer bedre på skolen. Velg rolige, litt mørkere farger på vegger og interiør til soverommet, for høyere kvalitet på søvnen. Sørg også for at du ligger behagelig, med sengesett i din favorittkvalitet og pute og dyne som gir deg optimal komfort. Har du sengen i stuen, eller en alkoveløsning? Da kan det være både fint og praktisk med en gardin som romdeler, eller som et slør som skjuler sengen.

 

Bruk småbord som nattbord og bruk masse puter for hotellfølelsen på soverommet.

 

Med gardinskinner til taket kan du henge opp lette gardiner akkurat der det passer i rommet. Her er skinnen plassert slik at gardinen kan trekkes for rundt sengen.

 

Badet

 

På badet gjelder det å ha orden i tingene for å optimalisere plassen. Samle toalettsakene dine i kurver og krukker for å enkelt holde det ryddig, og skaff deg en skittentøyskurv så alle klærne som skal vaskes er samlet ett sted. Et stilig duftlys kan også være med på å gjøre et lite baderom litt hyggeligere.

 

 

Velkommen innom Kid i 4. etasje!

Sist endret - 06 august 2019