Meny
 
oasis vår trendy 17. mai antrekk

En trendy 17. mai med Oasis

Les om vårens trender og finn ditt 17. mai antrekk hos Oasis.

Ja, vi elsker nasjonaldrakten vår, men det kan også være skikkelig befriende å sparke av seg de litt for trange bunadsskoene, henge det kløende skjørtet tilbake på hengeren og gjemme søljen nederst i smykkeskrinet. Når frokostchampagnen er tømt, toget har passert og magen er mettet på både pølser og is, er det tid for å henge bunaden bort til neste år, og danse videre inn i natten i ditt nye favorittantrekk fra Oasis.

 

Striper i flaggets farger

Striper har lenge vært å se i motebildet. En lett og leken kjole eller et blyantskjørt med en t-skjorte i lin er det perfekte antrekket til nasjonaldagen, spesielt i rødt, hvitt og blått.

 

Linen Look Stripe Tee 699,- / Contrast Stitch Pencil Skirt 899,- / Spliced Stripe Shirt Dress 899,-

 

Den mønstrete kjolen

Lite er enklere og finere enn en mønstret kjole. Hos Oasis finner du kjoler i alle lengder, fasonger og farger – alle med egendesignede mønster. Enten du liker dem korte, lange, i viskose eller chiffon, så kan du være sikker på at vi har en kjole for deg.

 

 

Garden Floral Tie Front Skater 899,- / Cote D’Azur Tie Skater 899,-

 

Den allsidige jumpsuiten

Dersom det blir en vindfull nasjonaldag, kan det være deilig med noe som dekker beina. Vi har et stort utvalg av jumpsuits i forskjellige fasonger og materialer, så du vil garantert finne en som passer akkurat deg! En av vårens største trender er nettopp jumpsuits, så disse får du brukt både til hverdags og fest også i tiden etter den store feiringen.

 

Flower Bunch Jumpsuit 999,- / Stripe Button Front Jumpsuit 1399,- / Animal Wrap Jumpsuit 899,-

 

Tropisk sommerdrøm

Kle deg som en tropisk sommerdrøm, så kanskje solen lokkes frem på 17. mai også! Vårt nydelige occasionwear kom i år i et friskt palmemønster. Disse nydelige jumpsuitene og kjolene er perfekte til alle sesongens konfirmasjoner, brylluper og festdager. 

 

Hot Tropics High Neck Skater 1399,- / Hot Tropics Lace Back Jumpsuit 1599,- / Hot Tropics Bardot Midi 1599,-

 

Prikken over i-en

Som bergensere vet vi å kle oss etter været, så da vet vi også at vi alltid burde ha en jakke på lur. Bare sånn i tilfelle... En dressjakke er perfekt om du ønsker et formelt og pyntet antrekk, mens en trenchcoat eller en dongerijakke er midt i blinken for deg som liker det mer avslappet.

 

Lucia Event Blazer 1199,- / Nancy Denim Jacket 899,- / Duster Coat 1299,- / Tabitha Mac 1899,-

 

Vi på Oasis hjelper deg gjerne med å finne det perfekte antrekket for akkurat deg.
Velkommen innom i 2. etasje!

Sist endret - 07 mai 2019