Meny
 
undertøy til fest og bunad

Det perfekte undertøyet til bunad og fest

Hos CHANGE Lingerie har de mange høyaktuelle varer for 17. mai og fest. Alt fra shapewear til ullundertøy. Det riktige undertøyet kan utgjøre stor forskjell for hvordan bunaden sitter. 

Ingen grunn til å være kald på 17. mai! Silketopper til fest og bunad.

Deilig undertøy i ren silke luner deilig under penklær og bunadskjorte. Tynne lekre plagg som varmer deg uten å fylle ut under klærne. At klærne legger seg enda penere over kroppen er også ett deilig pluss. Føres i flere ulike modeller.

 

Er bunaden blitt litt for trang?

 Kroppen er i endring hele tiden. Det merkes særlig godt når man henter frem klær som ikke brukes så ofte. Er livet på bunaden din blitt litt trang siden sist? Fortvil ikke! En «minimizer» bh som løfter opp og inn, kan redusere brystvidden med opp til flere cm. Hos CHANGE fører de cup størrelser fra A-M. Personalet hjelper med perfekt tilpassing slik at du finner det helt rette.   

 

Hemmeligheten bak den perfekte silhuett

 En gang i blant ønsker man seg en smalere og fastere silhuett, særlig under tettsittende klær. Med Shapewear får du muligheten til å forme kroppen din og skape den silhuetten du ønsker – uavhengig av hvilke former du vil fremheve.

 

Shapewear er i vinden som aldri før og vi i CHANGE har utallige modeller og typer avhengig av hvor mye hold og hva slags bekledning du skal ha over. Vi har alt ifra hipstere med litt hold for å ta nedre del av magen til kjoler og bodysuits som gir deg en flott og smidig silhuett.

 

Vi har Shapewear både i sort og i beige. De nyeste modellene er i tillegg til å holde fantastisk,

utrolig fine å se på. Her kan man virkelig få i pose og sekk med hold, nydelig silhuett og i tillegg blonder for en sensuell look. Match disse med en av våre lekre BHer, så har du det ultimate undertøyet både til hverdag og til fest.

 

Kom innom oss så vil vi hjelpe deg med å finne det perfekte shapewear til ditt antrekk- og du, ikke vær redd for å ta med antrekket du skal ha på deg, så du virkelig kan se hvordan det vil se ut. 

 

Strømper til fest og bunad

Stay up, tynne pene strømper, knestrømper og tette strømper.

Perfekte til hverdag og fest.

 

Knestrømper

Kr. 40,-

Ta 3 for 2 betalt kr. 80,- 

 

70 Dennier i sort, er tette og perfekte under bunaden.

Kr. 100,-

Kjøp 3 for 2 og betal kun kr. 200,-

 

Sist endret - 26 april 2019