Meny
 
ta bedre bilder med iphone eplehuset

Ta de beste 17. mai bildene med iPhone

Det beste kameraet er det du har for hånden, og for de fleste av oss er det nettopp iPhone. Eplehuset hjelper deg med å finne ut hvordan du tar bedre bilder med kameraet på iPhone, og gir tips til tilbehøret som gjør bildene enda bedre.

Alltid klar.

De fleste åpner kameraet fra Hjem-skjermen, men visste du at du kan åpne kameraet og ta et bilde både fra Kontrollsenter og fra låst skjerm? Det gjør det raskere å fange det perfekte øyeblikket.

 

Når skjermen er låst, bare sveip til venstre og kameraet åpner seg. Nå kan du fange ditt neste blinkskudd - raskt og enkelt.

For å åpne opp Kontrollsenter, sveip opp fra bunnen av skjermen og trykk på kamerasymbolet. For iPhone X, sveip diagonalt ned fra høyre hjørnet.

 

Vær kreativ.

Rett ut av boksen er det en mengde kamera-funksjoner du kan leke deg med for å skape ditt unike utrykk, som Live Photos, kamerafiltre og Portrettmodus (iPhone 7/8 Plus og nyere).

Med Portrettodus skapes en dybdeskarphet som får bildene dine til å se enda mer profesjonelle ut. Motivet holder seg i skarp fokus samtidig som bakgrunnen blir "blurry" og en fin ramme til motivet.

 

Olloclip Mobile Photography

Det splitter nye Mobile Photography settet til iPhone X inneholder tre linser som gir deg en uovertruffen bildekvalitet, brukeropplevelse og anvendelighet. Fiskeøyelinsen, supervidvinkellinsen og makrolinsen med 15x zoom gir deg en rekke alternativer. Du kan både komme nærmere motivet og få mer med i bildet enn det som tidligere var mulig med iPhone.

 

Joby.

Ta perfekte bilder og videoer med smarttelefonen din. Med Joby sine Griptight-stativer så kan du feste telefonen til hva som helst - hvor som helst!

 

Stativet kan bøyes, foldes, stå eller henge - de fleksible bena gir stabilitet, selv på ujevne overflater. Kulehodet gjør det enkelt å justere vinkelen slik at du får det ønskede motivet. Passer til de aller fleste telefoner selv med deksel på.

 

Lumee Duo.

LuMee Duo lar deg få de beste lysforholdene til bildene dine, så du alltid får den perfekte selfien.

Bakpå dekslet er det en knapp som lar deg slå av/på lyset eller dimme det. Dekslet har et eget batteri til lyset. Det varer i opptil 2 timer med full lysstyrke. LuMee Duo er også svært robust slik at du samtidig beskytter iPhonen godt.

 

Alt fra Eplehuset: Joby Griptight.stativ, fra kr 299,- // Olloclip clip-on linse, fra kr 899,- // Lumee lysdeksel, kr 699,- //

Sist endret - 30 april 2019