Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag Stengt
Frøken Reykjavik

Åpent i dag 10:00 - 20:00

Dame får neglene fikset i en salong

Om Frøken Reykjavik

Hos oss hjelper våre negldesignere og hudpleiere deg med behandlinger og produkter for skjønnhet og velvære. Ta turen innom for negledesign, makeup, hudpleie, vippeextensions, farging/forming av vipper og bryn, fotpleie, tannsmykker, individuelle makeup-kurs eller brudesminke.

Opplev Biolines eksklusive behandlinger og produkter for ansikt og kropp med personlige løsninger for alle hudtyper og behov.

Dyptvirkende, aromatiske planteessenser

Kvalitetsserien Decléor skiller seg fra alle serier på markedet ved å bruke uvanlig høye konsentrasjoner aktive planteingredienser og aromatiske planteessenser. De unike planteessensene er i motsetning til de fleste ingredienser i stand til å trenge ned i huden og balansere i dybden. Dette er årsaken til at Decléor er kjent for å gi raske, synlige effekter på ulike hudtyper og hudproblemer.

Basert 100% på mineraler fra naturen

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert 100% på naturlige mineraler og er den reneste makeup-serien på markedet. Mineralbaserte produkter er helt fri for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud.

Produktene er ikke testet på dyr.

Hjemlevering

Frøken Reykjavik tilbyr hjemlevering ved kjøp av produkter til minimum 1000 kr. Vi leverer til Os, Fana, sentrum og Åsane. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og avtale. Produkter kan bestilles i vår nettbutikk, www.frokenr.no.

Kart

Beliggenhet

Laguneparken

På nett