Meny
 

Soria Moria

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-18

Kontakt

55931050 Send e-post

Etasjeplan

4. etasje

Interiør og gavebutikken Soria Moria åpnet i 1991 på «Loddefjord Torg» nå Vestkanten Storsenter. Inspirert av eventyret Soria Moria, en verden full av spennende og rare ting ble butikken fylt med gaver, møbler, te + kaffe i løsvekt, søtsaker og det lille ekstra som ikke fantes andre steder.

Etter et eierskifte i 2012 drives Soria Moria i samme ånd med å videreutvikle dette interiørkonseptet. En butikk har blitt til fire og du finner oss nå i Laguneparken v/ Clas Ohlson.                                            

 

En tur innom oss kan være en pause fra en hektisk hverdag. Litt inspirasjon og en mulighet å drømme seg litt bort. Her finner du gaver til enhver anledning og noe for enhver smak.

 

Vi er stolte over å samarbeide med kjente leverandører og noen som vi er helt alene om i Bergen. Har vi ikke det du leter etter hjelper vi deg gjerne å finne det. Ofte er det slik vi kommer over nye godbiter. Vi har varer fra Artwood, Lene Bjerre, Riviera Maison, LG interiør, Beach House, Pip, Nicholas Vahe’, Tassen, Yankee Candle, Light and Living, Mille Moi, Børscompaniet, Borg, Crema.

 

Velkommen til oss – en litt annerledes gave og interiørbutikk.

Merker:

Butikkategori: