Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 10-21

Lørdag 10-18

Kontakt

55 13 75 55 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje

Festen starter hos oss

 

Butikken med mengder av morsomme gaver, alt til et vellykket party, barutstyr, spill og en masse ting du ikke finner andre steder! Trenger du en morsom gave? Da finner du det hos oss!

Vi har fagkunnskap, og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som hjemmebrygger skal bli fornøyd. Vi har valgt Joker/Hisab Company som hovedleverandør p.g.a. deres kunnskap, lange erfaring og markedsledende produkter i Skandinavia. Bergensregionens beste sortiment på vinråstoff, ølbrygg og utstyr til hjemmebryggeren og best på bar utstyr! Vi fører kjente merkevarer som Kargus, Falcon Crest, Novum og Partyman.

Spesialkaffe er blitt en trend; vi har spennende utvalg av spesialkaffe. Den lille kaffeprodusenten med den store smaken: Inter Shop kaffebrenneri fra Sandefjord. Vi har også et stort utvalg av Monin kaffe- og barsyrup. Daily´s purreè til Daiquiri, Margarita og Smoothie - Alt om bar!

I tillegg fører vi produkter fra Playboy og the Simpson's, samt kostymer, utkledninger og parykker. Besøk gjerne våre internettsider: www.mye-moro.no

Velkommen til oss!

Butikkategori: