Meny
 
Undertøy bryllup change lingerie

Vakker fra innerst til ytterst på den store dagen

Å finne riktig undertøy som passer din fasong er spesielt viktig under brudekjolen. Kom innom Change Lingerie for å finne din favoritt og ta gjerne med deg kjolen.

Bryllupsdatoen er satt, og den store dagen nærmer seg med stormskritt. Uansett om bryllupet er stort eller lite så er det mange detaljer som skal på plass. For mange bruder er den største og viktigste avgjørelsen selve KJOLEN. Det er den alles øyne er på når bruden går nedover kirkegulvet.

 

Men det er faktisk en del detaljer som er minst like viktig som en iøynefallende brudekjole. En kjole får nemlig ikke uttrykt seg på sin best mulig flatterende måte om undertøyet ikke sitter perfekt, eller har feil fasong eller modell.

 

Undervurder for all del ikke hvor viktig dette faktisk er. Enkelte vordene bruder finner faktisk først drømmeundertøyet, og deretter en kjole som sitter perfekt over dette. Oppsøk Change Lingerie og la våre eksperter ta på seg oppgaven med å finne din «something new».

 

Og hva er det du som brud bør tenkte på når du velger ut undertøy? Vanligvis anbefales det å bruke hudfarget undertøy under hvit kjole. Men erfaringsmessig er det hvitt undertøy med det lille ekstra som foretrekkes på bryllupsdagen.

 

Nadine er navnet på vår eksklusive brudeserie, og vi kan garantere at mange bruder vil finne sin favoritt. Bhene har det lille ekstra og kommer i en delikat hvit farge. Det er også kinomoer og nattkjoler i samme serie, så er du klar for bryllupsnatten også.

 

Hos Change Lingerie har våre ansatte kursing i å finne undertøy som sitter perfekt og som føles godt å ha på. Besøk butikken vår på Lagunen for å finne din favoritt og ta gjerne med deg kjolen dersom den er valgt ut allerede.

 

Alt fra Change Lingerie: 1. Bh kr 749,- // 2. Truse kr 329,- // 3. Nattkjole (chemise) kr 649,- // 4. Morgenkåpe kr 549,-

 

Tekst: Change Lingerie, Stine Bottolvs

Sist endret - 12 mars 2019