Meny
 
Morgengave Gullsmed H.Gams-Haugsøen

Morgengave

Morgengave innebærer at man gir hverandre en hyggelig oppmerksomhet om morgenen på selve bryllupsdagen. Har du funnet noe fint å gi til din kjære? Hos Gullsmed H. Gams-Haugsøen hjelper de deg gjerne med å finne den perfekte gaven. 

Morgengaven har en lang tradisjon i Norge, og tidligere var det kun bruden som fikk morgengave. I dag er det mer vanlig at begge de nygifte gir hverandre en gave morgenen etter bryllupet, men ikke alle gjør dette. Noen er veldig tradisjonsbundne og tenker at morgengave er for bruden.

 

Når man skal finne en morgengave, er det lurt å tenke gjennom følgende: Har din utvalgte nevnt noe han/hun kunne tenke seg? Hva liker han/hun? Enkle, klassiske ting, eller noe mer statement-aktig? Hvordan type er han/hun, og er det noen farger han/hun liker spesielt godt? Vi som jobber hos gullsmeden er vant med å hjelpe til med å finne den perfekte gaven, og vi gjør det med glede!

 

 

Når en blivende brudgom kommer inn til oss for å finne morgengave, er det veldig forskjellig hvor mye hjelp han trenger. Noen vet akkurat hva slags type ring eller smykke de er på jakt etter, mens andre er helt blank og har med en kamerat eller moren sin. Dette er veldig kjekke kunder, for det er da vi føler vi virkelig kan hjelpe til og veilede. Og det er alltid like kjekt når bruden kommer inn i ettertid for å endre størrelse på ringen og sier at den var perfekt! Det gleder et gullsmedhjerte.

 

Populære gaver til bruden er klassiske diamantsmykker, gjerne enstenssmykker. Vi selger både ringer, anheng og ørepynt til denne anledningen. Andre populære gaver er allianseringer, hvor det kan settes inn en ny diamant for hvert år man har vært gift, og rosettringer eller tre-stensringer. Noen ønsker noe mer utradisjonelt, og vi har et stort utvalg i andre spennende smykker også.

 

Velkommen innom Gullsmed H.Gams-Haugsøen i 1. etasje!

 

Sist endret - 08 mars 2019