Meny
 
Gifteringer bjørklund

For evig din

Gifteringer er et av de viktigste elementene i et bryllup. Ringenes runde form har verken en begynnelse eller ende, og har gjennom årtusener symbolisert uendeligheten. Hos Bjørklund har de et stort utvalg gifteringer hvor du garantert vil finne en favoritt!

Når dere gir hverandre deres ja og gifteringene tres på, signaliserer dere både til hverandre og verden at kjærligheten mellom dere skal vare livet ut. Det er derfor viktig å tenke på kvalitet og design når det kommer til gifteringer. 

 

Ikke bare skal de skinne på den store dagen, men også hver eneste dag etter den. Hverdag, arbeid eller sosiale sammenkomster - ringene skal tåle daglig bruk, være behagelige å ha på og sist men ikke minst matche deres unike stil.

 

 

Tradisjonelle ringer eller eget design
Opp gjennom tidene har de klassiske glatte gullringene ofte vært det foretrukne valget blant mange par. Årsaken er det tidløse designet, som er like kledelig når dere er unge som når dere blir eldre.

 

Hos Bjørklund er utvalget på klassiske gifteringer stort, og helt glatte gullringer kan dere få fra 1998,-/stk.

 

Vi fører ringer både i gult gull, hvitt gull og rosé gull, med ulik bredde og profil. Vi ser en stadig økende trend på gifteringer i gult gull. Her har vi mange varianter å velge blant. 

 

I vår butikk er det også mulig å designe deres egne unike ringpar, som passer deres stil.

Når det kommer til valg av gifteringer er alt lov i vår tid. Vi ser at par ofte legger større vekt på individualisme og dermed velger det de liker best selv, fremfor å ha et gifteringpar som er like. Så vil han kanskje ha en bred ring i hvitt gull med hamret overflate, mens hun vil ha en smalere ring i roséfarget gull med diamanter på. Det er typisk for vår tid å dyrke det unike. Selv om man er et par så er det jo ofte ulikhetene vi er tiltrukket av, så hvorfor kan ikke det også gjenspeile seg i ringene?

 

For de som ønsker det lille ekstra, kan det nevnes at mange ringmodeller egner seg godt til innfatting av diamanter. Det er også mulighet for forskjellige overflatebehandlinger.
Mulighetene er mange og valget er deres. Vi bistår med glede med ekspertisen vår om dere har behov for hjelp. Velkommen innom!

 

Sist endret - 08 mars 2019