Meny
 

PET DAY I LAGUNEN

pet day kjæledyr dyrebutikk lagunen

Endelig er det kjæledyrenes dag! Torsdag 11. april er det "Pet Day" og vi ønsker å gjøre stas på alle kjæledyr. Dyrebutikkene våre har derfor stelt i stand masse gøyale aktivieter! Ta med din beste venn og kom til Lagunen.

Helsesjekk hos Min Beste Venn

 

MinBesteVenn har stor glede av å ønske deg og din beste venn hjertelig velkommen inn i vår butikk på Lagunen til GRATIS helsesjekk 11. april kl. 17-20! Veterinær ved Sandviken Dyreklinikk utfører helsesjekk og besvarer også helserelaterte spørsmål denne dagen. Kom innom for en hyggelig samtale! Det er også muligheter for å teste ut forskjellig type hjernetrimspill. I tillegg vil det være en konkurranse hvor man kan vinne spennende premier fra klinikken.

 

Vi kfår også besøk av en fôrleverandør som vil dele ut fôrprøver og hjelpe med rett valg av fôr.

 

Håper å se mange poter i butikken, og at nettopp DU kommer innom! Kom gjerne innom standen i hovedinnganen også.

 

Aktiviteter hos Musti Laguneparken

 

Musti Laguneparken har en dag proppfull av aktiviteter!

 

- Vi får besøk av Paulina fra Trimmis. Hun er hundefrisør og kommer med råd om stell av pels. Hun har også med seg saksen om noen ønsker en liten trimming rundt potene eller snuten. 

 

- Vi har fotografering av kjæledyret ditt i butikken mellom kl. 16.00-19.00.

 

- Vi snurrer lykkehjulet i butikk fra kl 12.00 med premiedryss.

 

Du finner oss også i hovedinngangen på Lagunen Storsenter hvor vi har med oss bort noen av vårens nyheter samt en konkurranse hvor du kan vinne en flott premie!

 

Sist endret - 26 november 2019

Relaterte butikker

Min beste venn
logo