Meny
 
Nattåpent i Lagunen 2019

Nattåpent i Lagunen

Torsdag 25. april er det Nattåpent i Lagunen! Som medlem av Club Lagunen får du den eksklusive muligheten til å handle Nattåpenttilbudene før alle andre. Meld deg inn!

KLIKK HER FOR ALLE NATTÅPENT-TILBUDENE

 

 

Club Lagunen medlemmer får handle alle dagtilbudene kvelden før, onsdag 24.04, kl. 17-21 (gjelder ikke timetilbud). Dette gir deg muligheten til å sikre deg godbitene før alle andre! Tilbudsoversikten får du på sms et par dager i forveien.  

 

Meld deg inn ved å sende SMS med kodeord LAGUNEN til 2070.

 
Som medlem i vår kundeklubb mottar du eksklusive tilbud, invitasjoner og nyttig informasjon rett i lommen! Det er viktig at du fullfører profilen med all informasjon for at medlemskapet ditt skal bli aktivt. 


Les mer om kundeklubbens medlemsvilkår.

  

Gratis medlemskap

Medlemskapet er gratis, og du vil høre fra oss ca. fire ganger i måneden. 

Aldersgrensen for å være med i kundeklubben er 15 år.

 

Klikk her for å lese mer om Club Lagunen!

 

 

 

 

 

På Nattåpent vil det være flere gøyale aktiviteter i senteret, spesielt for de små! Her kan de velge mellom ansiktsmaling og glittertattoo i 4. etasje eller teste ut ridedyr i hovedinngangen. Aktivitetene er gratis for barna og varer fra kl 16-20.

 

 

 

VINN BLI NY OPPLEVELSE MED PERSONAL SHOPPER!

 

På Nattåpent kan du vinne konsultasjon og handel med vår Personal Shopper for til sammen 5000,-. En skikkelig bli-ny dag!

 

For å delta: Meld deg på ved stemmeboksen utenfor Gant i 3. etasje på Nattåpent. Vinneren kontaktes.

 

 

 

 

VINN FLOTTE PREMIER! 

Når du handler hos Traktøren Kjøkkenutstyr, Apotek 1, Morris, MK...min kolleksjon, Stendsrud eller Bjørklund i 1. etasje for over 300 kr må du huske å legge igjen navn og nummer for å være med i trekning av en stor premie for til sammen 7000 kr. Gjelder kun på Nattåpent og vinnerne blir kontaktet. 

Lykke til!

 

Sist endret - 24 april 2019