Meny
 
Nattåpent i Lagunen 2019

Nattåpent i Lagunen

Torsdag 13. juni klokken 10-24 er det Nattåpent i Lagunen og Laguneparken! Det blir førsalg for alle Club Lagunen medlemmer kvelden før og masse gøyale aktiviteter på selve dagen. 

KLIKK HER FOR Å SE ALLE TILBUDENE

 

Fashion Corner - Sommermote

På Fashion Corner samler vi et fantastisk utvalg av sommerens lekreste badetøy, sommerklær og strandtilbehør fra våre motebutikker. Lagunens personal shopper og stylist sørger for gode tips og rikelig med inspirasjon! Vi håper å se deg under nattåpent v/Kundeservice i 2.etasje kl. 12-21.

 

 

 

💖🎬 Lag Tik Tok videoer sammen

med gikk_sisters 🎬💖

 

På Nattåpent ønsker vi velkommen til Tik Tok event på Lagunen hvor barn og unge kan få prøve seg på å lage kreative videoer i appen. Vi får besøk av «gikk_sisters» som har over 110 000 følgere på Tik Tok. De vil hjelpe med gøyale effekter, kostymer, bakgrunner, dansetrinn og alt som skal til for å lage kule videoer.

Du finner de i hovedinngangen.

 

På Nattåpent vil det være flere gøyale aktiviteter i senteret, spesielt for de små! 

 

Barneaktivitetene er gratis og varer fra kl. 17-21 i 4. etasje.

 

 

Vinn ett års medklemskap hos SATS

 

Ta turen innom standen til SATS i hovedinngangen for å delta i konkurransen. Medlemskapet gir tilgang til alle SATS’ sentre i Bergen, gruppetrening og Build’n Burn. Startdato 21. september. Det blir flere spenstige SATS-aktiviteter denne dagen.

 

 

Vinn Norrøna jakke

 

På Nattåpent skal Norrøna ha stand hvor man kan sende inn produkter til reparasjon. Alle som kommer innom på standen vil også få et Norrøna Magasinet med en liten overraskelse. I tillegg blir det en spennende konkurranse hvor vinneren stikker av med en Flaketind Gore-Tex jakke til en verdi av kr 4500.

 

 

Solbrilletrender fra Ray-Ban og Oakly

 

Krogh Optikk får besøk av en leverandør som presenterer solbrillekolleksjonen til Ray-Ban og Oakley. Kom innom for de nyeste modellene og masse gode tips! 

 

 

Vinn massasjepute

Skriv navn og telefon nummer på kvitteringen når du handler hos Enklere Liv, så er du med i trekningen av en ryggmassasje-pute til verdi 599,-.

 

 

Grille på kjøkkenet med Røros

 

Representant fra Røros kommer til å være på Sigdal Lagunen kl 17-21. Han viser hvordan man kan grille på kjøkkenet med hjelp av deres nyeste platetopp med integrert ventilator – Panorama. Det blir servert smaksprøver som er forberedt på en spesiell grillplate man kan bruke med denne induksjonstoppen. I tillegg får man svar på alt man lurer på når det gjelder ventilasjon og Røros Hetta sine produkter.

 


Eksklusivt førsalg

Club Lagunen medlemmer får handle alle dagtilbudene kvelden før (gjelder ikke timetilbud). Førsalget er over for denne gang, men meld deg gjerne inn for å få muligheten til å delta på eksklusive eveneter. Dette gir deg muligheten til å sikre deg godbitene før alle andre! Tilbudsoversikten får du på sms et par dager i forveien.  

 

Meld deg inn ved å sende SMS med kodeord LAGUNEN til 2070.

 
Som medlem i vår kundeklubb mottar du eksklusive tilbud, invitasjoner og nyttig informasjon rett i lommen! Det er viktig at du fullfører profilen med all informasjon for at medlemskapet ditt skal bli aktivt. 


Les mer om kundeklubbens medlemsvilkår.

  

Gratis medlemskap

Medlemskapet er gratis, og du vil høre fra oss ca. fire ganger i måneden. 

Aldersgrensen for å være med i kundeklubben er 15 år.

 

Klikk her for å lese mer om Club Lagunen!

 

 

Sist endret - 13 juni 2019