Meny
 
Miniforestilling med Julens Magi

Førjuls-underholdning

Vi er så heldig å få besøk av skuespillere fra musikalen "Julens magi" frem mot jul. De vil gi oss smakebiter fra forestillingen som spilles i Fana Kulturhus og på Cornerteateret. Det er duket for spenning, magi, og julestemning i denne fine familiemusikalen for barn i alle aldre. Velkommen til miniforestilling i hovedinngangen vår.

TIDSPUNKTER:

Lørdag 30.11 kl. 12.00 

Lørdag 7.12: kl. 15.15

Søndag 8.12: kl. 15.15

Lørdag 14.12: kl. 15.00

Søndag 15.12: kl. 15.00

 

Forestillingene varer inntil 30 minutter i hovedinngangen. 

Ingen aldersgrense/passer for barn fra 3 år.

 

Litt om forestillingen:

Julens Magi handler om Mille og Jennys reise gjennom Nisseland og til Skumringsfjellet for å redde julen. Skumringsheksen holder nemlig på å tilintetgjøre julen og Mille og Jenny får i oppgave av selveste julenissen å stoppe henne. På veien til Skumringfjellet møter Mille og Jenny eventyrlige og spennende skapninger som hjelper jentene på veien. Jentene må også stå ansikt til ansikt med sin egen frykt og overvinne den for å komme videre.

 

Musikaljentene består av Cecilia Strønen Damm (20 år), Mathilde Strønen Damm (18 år), Selma Strønen Damm (17 år) og Lovise Espeland (17 år).

 

I 2014 satt de opp sin egen musikal” Julens magi” som spilte for fulle hus på Cornerteateret. Målet med musikalen var å skape en juletradisjon. Det målet har de absolutt nådd, for denne julen settes musikalen opp for 5 år på rad og med mer enn 40 spilleglade barn på scenen har Julens Magi blitt en førjulstradisjon i Bergen.

 

Jentene har fått tildelt flere priser for musikalen Julen Magi (Rampeløkten, Vel fortjent/Fana Sparebank og Bergen kommunens talentpris).

 

Ønsker du å se hele forestillingen? Den spilles på Fana Kulturhus 6., 7., 8. desember og Cornerteateret 13. - 21. desember.

 

Velkommen til førjulsmagi i Lagunen!

Sist endret - 11 desember 2019