Meny
 
VITA Lagunen helsekost

Helsekost hos VITA

Gjør noen kupp på januarsalget hos VITA! Vi har fått tips om disse topp 5 bestselgerne fra de hyggelige damene på VITA Lagunen.

IvyBears

 IvyBears er vitamintilskudd for håret, som gir vesentlig forbedring av hårets kvalitet og vekst, i tillegg til å tilføre en naturlig glans. IvyBears inneholder biotin, folsyre og gode vitaminer. De smaker også kjempegodt! Bjørnene virker best dersom man tar de over en lengre periode, og helst i over 3 måneder. For optimalt resultat anbefales det å ta to bjørner hver dag i ca 6 måneder. Resultatet kan variere fra person til person, og noen kan merke resultater alt etter en måned. 

 

IvyBears er tilpasset vegetarianere, Glutenallergikere, de er Halal-vennlige og Kosher vennlig. De er ikke testet på dyr og er fri for soya. 

 

Før 199,- Nå 119,-

Apple Cider Gummies

Apple Cider Gummies bidrar til nedbrytelse av fett, en normal fordøyelse. De er smakfylle og produsert av nøye utvalgt epler som er kaldpresset til en eplemost. Den ferske eplemosten er fermentert til eddik ved å tilsette "Mother of vinegar - eddiksyrebakterier. Fruktgeleene er veganske og sukkerfri. Inneholder maltitolsirup som er en sukkeralkohol (blir ofte brukt som sukkererstatning). 

 

 Før 159,- Nå 179,-

Pukka Castor Oil

Castor-olje er en økologisk kaldpresset massasjeolje. Oljen er tradisjonelt brukt for å bistå kroppen med renseprosessen og virke berolige huden. Castor-olje er ypperlig næring for tørr hud og kan smøres direkte på huden. Oljen kan også være effektiv mot støle og ømme muskler, og brukes da som omslag: Bløt en klut i oppvarmet Castor-olje og legg på det berørte området. Dekk til med plast og legg en varmeflaske på toppen, og la virke i 20 minutter. 

Pukkas Castor olje har også blitt svært populær å påføre på hår, bryn og vipper da den kan fremme hårvekst. Dypp gjerne en finger i oljen, og smør på bryn og ved vipperøttene. Unngå å få oljen i øynene. Det kan være lettere å påføre med en vippekost om du er redd for å påføre for mye av gangen. Pukka Castor Oil er økologisk klassifisert og av høyeste kvalitet, bærekraftig dyrket og 100% sporbar.

Kan også brukes som serum for slitt og tørt hår, enten ved å påføre litt i hendene og dra det inn i lengdene, eller bland den med balsam for å få en ekstra fuktighetsboost. Inneholder mye proteiner, som er essensielt for å bygge opp igjen skadet og slitt hår.

 

Før 199,- Nå 149,-

 

Medox

Medox Optimal er et 100% naturlig kvalitetsprodukt med høyt innhold av antioksidanter. Medox bidrar til å styrke immunforsvaret, og er samtidig godt for hjerte, kolesterol, muskler og ledd. Medox Optimal er utviklet og produsert i Norge, og inneholder foredlet konsentrat av blåbær og solbær. Medox har høye doser antioksidanter, og hver kapsel inneholder hele 80 mg antocyaner. For deg som ønsker et bedre immunforsvar, å holde deg frisk og ha mer overskudd og energi i hverdagen.

En undersøkelse blant 1500 brukere av Medox over 2 år, viser at 85% har fått mer energi eller føler seg bedre, og 76% har vært mindre forkjølte. 

Medox produseres i sin helhet ved et høyteknologisk laboratorium i Sandnes, Rogaland. Blåbærene som brukes plukkes ute i den nordiske naturen hver sensommer. Medox er vitenskapelig dokumentert gjennom kliniske studier ved universiteter og universitetssykehus.

 

Før 298,- Nå 209,-

 

 

Proteinbarer - Hva er din favoritt?

Barebells fløyelsmyke og smaksrike proteinbarers nye familiemedlem: White chocolate Almond! Dette er en lys bar med smak av mandel og hvit sjokolade / Barebells Salty Peanutproteinbar smaker supergodt av salt peanut og sjokolade, og har en herlig, myk konsistens / Barebells Coconut-Choco proteinbar smaker supergodt av kokos og sjokolade.
Før 39,- Nå 29,-

 

 

Tilbudet på opptil -40% på all helsekost varer tom 19/1-19.

Sist endret - 04 september 2019