Meny
 
trening lagunen

Fuel your body

Å tilføre kroppen god næring er viktig i en aktiv hverdag. Proteinbarer og shaker kan være et godt supplement på farten! Husk også å passe på at du får i deg det du trenger av vitaminer og mineraler. 

Får kroppen din det den trenger av vitaminer, mineraler og omega-3? Drikker du lite melk eller spiser lite fisk for eksempel, kan et kosttilskudd i form av kalsium og omega-3 være en fin måte å få i seg nok av det kroppen setter pris på. Dette for å prestere bedre og holde kroppen i gang hele dagen. 

 

Proteiner er også viktig i en aktiv hverdag. Jo mer du trener, desto mer protein trenger musklene. Proteiner setter i gang restitusjonen etter trening og fungerer som byggestein for musklene. Vil du ha store muskler, er proteiner en viktig faktor. Men mengde avhenger av flere faktorer, som alder, kjønn og kroppens status. 

 

I våre helsekostbutikker finner du et stort utvalg av kosttilskudd, proteinbarer, vitaminer og mineraler. De ansatte hjelper deg gjerne med å finne riktige produkter for deg.

 

 

Hos Obs får du nå -40% rabatt på alt fra Proteinfabrikken! Tilbudet gjelder t.o.m 18. januar.

 

 Bodylab Whey 100 proteinpulver, kr 299,- hos Life 

 

1. Bodylab proteinbarer kr 33,- pr stk hos Life // 2. Barebells proteinbarer kr 42,- pr stk hos Life // 3. Allévo One Meal Bar kr 29,- hos Apotek 1 // 4. Allévo barer fra Apotek 1 // 5. Metode vitaminer fra Apotek 1

Sist endret - 15 januar 2020