Meny
 
trening sport lagunen

En fresh start

Move, jump, enjoy! Er du klar for en sporty start på året? Vi setter fokus på bevegelse og treningsglede.

Det riktige utstyret

 

Nytt treningstøy og utstyr kan gjøre underverker på motivasjonen! Å investere i seg selv og egen helse kan du gjøre med god samvittighet. Et lite tips er å ta på seg treningstøy med en gang du kommer hjem fra jobb eller skole, selv om det er flere timer til planlagt treningsøkt. Da blir terskelen for å avlyse mye høyere.

Alt fra Obs: 1. Adidas Door Gym, 529,- // 2. T-skjorte til herre, kr 199,- // 3. T-skjorte til dame, kr 199,- // 4. Topp til dame, kr 149,- // 5. Fotballbukse til herre, kr 399,- // 6. Anorakk til dame, kr 499,-

 

Treningsbukse til dame, kr 349,- hos Obs

 

 

Med disse robuste GPS-multisportsklokkene i får du håndleddsbasert pulsmåling, pulsoksymetri, tempoveiledning, rutbare kart, musikk og mer. Du finner de hos Protid Iversen & Co.

 

Sports-bh fra Change Lingerie, str xxs-xxl ord. kr 649,-. Ps. Change Lingerie har BH-kampanje med -100kr fra 21. januar til 10. februar

 

Vi har høye forventninger til oss selv når vi trener, hvorfor ikke ha de samme forventningene til den viktige sports-bhen? Change har designet en prisbelønnet sports-bh som gir meget god støtte til bysten. Bh-en har fukttransporterende egenskaper, justerbare stropper og bred lukking i ryggen som gjør den enkel å ta av og på.

 

Velvære

 

 

Høyre bilde - Body Strategist: 

Stram opp, forebygg og bekjemp cellullitter og strekkmerker med Body Strategist fra Wahwah! En kroppsserie med spesialiserte produkter, som garanteres en friskere hud innen 14 dager og forbedring i hudstrukturen innen 4 uker, ved riktig bruk. Hvis du har noen spørsmål om huden din stikk innom Wahwah for en prat med profesjonelle hudpleiere. 

 

Venstre bilde - Body Active: 

Få raskere resultat av treningen med en varmegenererende Booster fra Wahwah, et vidunderprodukt til treningsbagen! Denne boosteren påføres på områder der du ønsker mer varme og sirkulasjon for å forbrenne fett og øke oksygenopptaket. Body Active Booster er duftfri, unisex og påføres lokalt for bedre resultater på områder som mage, lår og armer.

 

1. Beurer Lysterapi-lampe, kr 699,- hos Enklere Liv // 2. Spekenhus Body Butter 299,- og Body Lotion 299,- Høyer Collabs // 3. Missoni håndklær og kluter fra kr 110,- hos Høyer Collabs

 

Næring til kroppen

 

 

Drikkeflasker fra S'well kr 399,- // Matboks fra S'well kr ,- // Deilig rugbrødblings fra Baker Brun 

 

Husker du å drikke nok vann vann før, under og etter trening? Flaskene fra S'well gjør det enkelt og holder vannet ditt kaldt i hele 24 timer! Å drikke vann har også mange andre gode helsefordeler som: penere hud og hår, faste og fine muskler, unngå forkjølelse og forstoppelse.

 

Visste du at S'well også har matbokser? Disse er laget for å holde ferske måltider både kalde og varme lenger. Her kan du ha med alt fra havregrøt til middagsrester. Perfekt å ha med i treningsbagen for et raskt måltid!

 

Kokebøker fra Obs: 1. "Frukt og grønnsaksleksikon" av Kari Vetlesen, kr 149,- // 2. "Bra godt" av Berit Nordstrand og Klaus Sonstad, kr 199,-

Sist endret - 17 januar 2020