Sport og fritid

Mini-ekspedisjon

Få med deg en utendørsopplevelse på slutten av arbeidsdagen. Finn frem turutstyret og ta for eksempel en tur på Smøråsfjellet eller Hordnesskogen. Lytt etter fuglekvitter og bare nyt blomstene som begynner å komme frem. Noen ganger er det de små tingene i livet som er de beste, og du trenger ikke alltid gå langt for å få store opplevelser. Stylisten vår har samlet noen av vårens tips til tur og trening.

Publisert 28. mars 2019
Sport og fritid

Helsekost hos VITA

Gjør noen kupp på januarsalget hos VITA! Vi har fått tips om disse topp 5 bestselgerne fra de hyggelige damene på VITA Lagunen.

Publisert 10. januar 2019
Sport og fritid

Pigging av sko

 Vi er inne i sesongen for knall og fall. Det er både mørkt og glatt ute, noe som gjør det vanskeligere å komme seg rundt. Da er det sko med pigger som gjelder. Nå kan du få pigger på favorittskoene dine hos XXL!

Publisert 10. januar 2019
Sport og fritid

Treningsguide fra XXL

XXL sin treningsguide er full av inspirasjon, trender, tips og gode råd. Her er fem store treningstrender. Klær og utstyr for trening kan du kjøpe hos XXL sin nye butikk i 4. etasje.

Publisert 10. januar 2019
Sport og fritid

DESTINASJON SPORT

Er du klar for en fresh og sporty start på året? I Lagunen finner du alt du trenger til en god treningsøkt. Vi har samlet treningstøy og utstyr som er perfekt for innetrening i vinterkulden. Med lekkert treningstøy i friske farger er det mye lettere å komme seg opp av sofaen.

Publisert 09. januar 2019
Sport og fritid

Bilpleie mens du handler

Har du oppdaget Handz On i p-huset i Laguneparken? Bilpleietjenesten er helt genial! Du leverer fra deg nøklene dine, drar på shopping i Lagunen og henter bilen din skinnende ren.

Publisert 24. januar 2018
Sport og fritid

Halloween er også for voksne

Til nå har det særlig vært barn som markerer dagen med fantasifulle utkledninger, selskap, skremmende masker og utspekulerte rampestreker knyttet til det de kaller knask-eller-knep. Men nå er voksne i ferd med å legge slippe seg løs i feiringen. Har du mottatt invitasjon til årets Halloween-party? Her hjelper vi deg på vei og dette er kun en smakebit av utvalget de har i butikkene!

Publisert 20. oktober 2017
Sport og fritid

Barnas Halloween

S-p-o-o-o-o-k-y! Oktober måned betyr Halloween og vi elsker enhver anledning til å kle oss ut. Å finne skumle kostymer er spesielt spennede for barna og de begynner å planlegge antrekket tidlig. Vi har funnet skremmede mye inspirasjon fra butikkene våre. 

Publisert 12. oktober 2017
Sport og fritid

Livet er best ute

Noe av det aller beste med å bo i Norge er å være omringet av høye fjell og vakker natur. I Lagunen har vi det du måtte trenge til turen - telt, soverposer, turmat, stromkjøkken, bekledning, GPS og jaktutstyr. Ta med deg familie og venner ut i den friske høstluften og nyt omgivelsene sammen. Kanskje dere til og med finner middagen mens dere er på tur?

Publisert 04. september 2017
Sport og fritid

Skolestart med Eplehuset

Vi har samlet produkter fra Eplehuset som gjør overgangen fra ferie til skole litt lettere.

Publisert 24. juli 2017