Meny
 
Celine Aagaard Krogh optikk solbrilletrender 2019

Vi møter Celine Aagaard

Celine Aagaard er en av Norges største moteprofiler og er lidenskapelig opptatt av design, mote og store solbriller. I samarbeid med Krogh Optikk gir Celine deg et innblikk i hvilke solbrilletrender og tendenser som gjelder for vår/sommer 2019.

Med en forkjærlighet for solbriller fra det franske merket med samme navn som henne selv, Celine, har hun bygget seg en solid solbrillegarderobe.

 

«Jeg har jo nesten ikke brukt noe annet enn Celine siden den første kolleksjonen kom til Norge. Den så jeg hos Krogh Optikk for flere år siden. Personlig bruker jeg ting som er veldig stilrent og det er akkurat det Celine er spesielt gode på.»

 

Celine har ingen oversikt over hvor mange briller hun har anskaffet seg opp igjennom årene, men akkurat nå har hun fem tidløse modeller hun veksler mellom.

 

«Jeg er opptatt av å finne ting eller plagg som jeg investerer litt mer i og kan bruke igjen og igjen. Jeg er kke glad i bruk og kast mentalitet, så for meg er det viktig med kvalitet og gjenbruk.» 

 

Celine beskriver seg selv som et barn i en godteributikk når hun skal starte jakten på den perfekte solbrille. «Jeg kler meg jo mest i jordtoner eller sort og hvitt og har ikke mye mønstrete klær med farger. Da kan man tillate seg å bruke brillen mer som et smykke og det ser jeg at veldig mange gjør nå. Jeg har jo levd noen år og synes det er gøy å finne briller som ikke alle andre har.»

 

«Vi har alle forskjellig ansikt, ansiktsform, hudtone og farger. Derfor er det lurt å få tips om hva som passer til ditt ansikt. Det er forskjellig størrelse på briller, så noen vil bare skli ned hvis du har et smalt ansikt. Slike ting er det viktig å tenke på og da er det fint å prøve brillen i butikk. Optikeren eller butikkmedarbeideren kan komme med tips som vil fremheve dine trekk enda bedre.»

  

 

Trender 2019

 

70-TALLET

70-tallet har lenge hatt en plass i motebildet og fortsetter også i 2019. Vi vil se mye av de typiske 70-tallsfargene med ulike nyanser av brunt, gult og gull, men også farget glass vil prege solbrilleåret 2019.

 

 

CATEYE

Cateye, som nå har vært en populær fasong i flere sesonger, fortsetter i flere farger og varianter. De smale og trendy cat eye modellene vil fortsatt være i motebildet, men vi vil også se mer av de klassiske modellene.

 

 

 

PILOT

Piloten er en evig klassiker og kommer i oppdaterte farger og materialer. I kolleksjonen til Celine kan du finne den klassiske pilotformede solbrillen og de mer oversizede modellene. En trend for 2019 er solbriller uten ramme, med glasset i fokus.

 

 

Velkommen innom Krogh Optikk i 4. etasje for et stort utvalgt solbriller og briller! 

Sist endret - 28 mars 2019