Meny
 
vårens trender

Vårens trender

Endelig er våren her, den beste tiden på året. Det betyr blomsterprint, friske farger og åpne sko. Les om noen av sesongs hotteste trender her!

Sukkerspinn

Bli inspirert av sukkersøte godsaker! Pasteller i alle varianter finner du overalt i butikkene og det beste av alt er at det passer like godt til sart vinterhud som til solkysset hud. Gjerne i kombinasjon av blomster og prikker, eller skinnende materialer.

 

Volanger – seniorita

Vi ser fortsatt mye volanger i vårens motebilde – gjerne med litt innslagg av spansk seniorita-feeling! Dette er en leken og feminin trend som gjerne kan rockets opp med skinn, lakk og slitte jeans. Vi ser også volanger på bukser.

 

 

Pysjamas

Dette må jo være årets deiligste trend? Ta den helt ut med pysj fra topp til tå, eller del settet opp og kombiner med andre plagg og materialer. Style gjerne pysjbuksen med deilige strikkeplagg eller en lekker topp til fest.

 

 

Knallfarger

Happy colors! Butikkene bugner endelig av friske og spreke vårfarger, dette har vi gledet oss til. Kle deg i farger fra topp til tå, ton-i-ton eller style antrekket med fargerikt tilbehør.

 

 

Rødt

Rødt er fortsatt like hot! Match gjerne rød leppestift og neglelakk for en fullverdig look. Dette kan også gi ekstra glød til vinterblek hud. Se gjerne etter en god strikkegenser på salgsstativene, rødt har vært med oss noen sesonger nå. Og vi er ikke lei enda!

 

 

Få enda mer inspirasjon i vårmagasinet vårt!

Sist endret - 13 april 2018