Meny
 
vårens trender

Vårens trender pt. 2

Her finner du enda flere av vårens hotteste trender! 

Blomster

Blomster er fortsatt like aktuelt. Blomsterprint finner du i alle varianter, ofte på høyhalsede bluser, kjoler, skjørt og bukser. Enten som heldekkende mønster eller som søte små detaljer!

 

Denim

Demin alene eller denim on denim? Vi elsker et par gode jeans og denne sesongen utvider vi garderoben med denim fra topp til tå. Skjørt, skjorter, jakker og bukser - we want it all! 

 

 

Lavendel

Denne sarte og deilige lillatonen er kommet for å bli! Men pass på, lavelden og vinterblek hud er ikke den beste kombinasjonen. Bruk gjerne detaljer i lillafargen for å sprite opp et ellers enkelt antrekk.   

 

 

Høyt på livet

Framhev midje og kurver med plagg som er høy på livet! Marker det gjerne enda tydeligere med et lekker statement-belte. Kombiner for eksempel med tettsittende eller korte topper.

 

Striper

Striper går aldri av moten og denne sesongen er intet unntak - mønsteret er tydeligere enn på lenge! Uavhengig av din personlige stil og uttrykket du går for passer striper inn i de fleste garderober. Et godt tips til neste gang du skal kjøpe stripete plagg er at horisontale striper kan gi en slankende effekt, mens vertikale striper vil få deg til å se høyere ut. 

 

Få enda mer inspirasjon i vårmagasinet vårt!

Sist endret - 13 april 2018