Meny
 
skin regimen wahwah

Vi tester Skin Regimen

Vinteren er her for fullt og har allerede satt sine spor på huden. Da kan det være godt med nye hudpleieprodukter og rutiner som hjelper huden i kulden. Vår Personal Shopper har testet det italienske hudpleiemerket Skin Regimen fra WahWah. 

Jeg har vært så heldig å få prøve produktene fra Skin Regimen som selges hos WahWah. Disse produktene har gitt huden min en helt ny energi og glød! Når jeg prøver nye produkter forsøker jeg å ha minst mulig forventninger til produktene, slik at jeg kan bli positivt overrasket hvis de viser effekt.

 

Produktene fra Skin Regimen har vært helt fantastisk fra første "vask" og påføring. Mitt første møte med produktene var etter en lang arbeidsdag. På dette tidspunktet pleier huden min å se både trøtt, sliten og gussen ut. Men etter rens og påføring av produktene fra Skin Regimen så huden mye mer opplagt ut. Hudtonen var jevnere, mer glødende og hadde en silkemyk overflate. Nå gleder jeg meg virkelig til hver påføring, både morgen og kveld. Jeg kan både se og kjenne stor forskjell på huden og anbefaler disse produktene på det sterkeste!

 

Rensekrem:

Skin Regimen - anti-pollution face wash kr 383,-

En god og fuktighetsgivene rensekrem til ansikt som effektivt fjerner makeup, støv og annen forurensning. Huden etterlattes sunn, frisk og glødende.  

 

 

Lotion:

Microalgae essence /energizing illuminating lotion kr 719,-

​En pumpe med dette konsentrerte lysreflekterende og fuktighetsgivende konsentratet gir huden optimalt med fukt. Dette er et energigivende produkt som har en kjølende og god effekt ved påføring. Produktet er derfor helt supert for en stresset, dehydrert og aldrende hud. Dette er helt perfekt for å redde huden i vinter.

 

 

Serum - dagtid:

15.0 vitamin C booster/brightening concentrate kr 1085,-

Dette serumet gir deg maksimalt med glød! Konsentrert antioksidant c-vitamin forsterker og beskytter huden, jevner ut hudtonen, forminsker mørke flekker og synlige porer.

 

Serum - kveldstid :

1,5 retinol booster serum/ wrinkel concentrate kr 989,-

Disse vidunderdråpene er et naturlig alternativ til retinsyre og gir huden en skånsom fornyelsesvirkning ved å redusere rynker og forbedre hudens fasthet. Det naturlige serumkonsentratet inneholder innkapslet retinol og sylibin for maksimal effekt.

 

Serumene er drøy i bruk, så én pumpedråpe kan lett fordeles utover hele ansiktet.

 

 

Fuktighetskrem:

Tripeptide cream /age - defense fuktighetskrem kr 964,-

Denne anti-age fuktighetskremen har en lett, nesten geleaktig konsistens som føles avkjølende på huden. Den etterlater huden silkemyk og sammen med vitamin c booster serumet får du en fantastisk glød. Kremen beskytter huden mot forurensning, holder den fast og godt hydrert gjennom hele dagen. Kremens aroma skal også ha en forsterkende effekt mot stress. Dette er en fuktighetskrem som kan anbefales til alle hudtyper, men spesielt om du ønsker å forminske tegn på aldring, rynker, stress og tretthet.

 

 

Jeg føler virkelig at huden min både ser og føles uthvilt, fresh og glødene. Selv om jeg ikke har fått all den beauty sleepen jeg egentlig trenger, ser det i alle fall ut som om huden min har det. Love it!

 

Skin Regimen finner du hos WahWah i 2. etasje!

 

Xxx, Janne Celin - Personal Shopper & Makeup artist

Sist endret - 23 januar 2020