Meny
 
 personal shopper bli ny

Svanhild vant bli ny konkurranse

Svanhild ble den heldige vinneren av en drømmedag sammen med vår personal shopper. Hun fikk frisørtime, nye klær og makeup til en verdi av kr 10.000,-. Les om opplevelsen hennes under.

 

Svanhild er en sprudlende dame på 42 år som bor i Os og er mamma til 5. På fritiden er hun engasjert i Os Røde Kors hvor hun er med i søk -og redningsgruppen. Mottoet hennes er: «Livet er best ute» og elsker å tilbringe tid i fjellet. 

 

Tidligere i høst ble hun oppringt av P5 Bergen som kunne fortelle at hun var den heldige vinneren av «Bli ny» konkurransen vår. Å melde seg på konkurransen var en impulsiv handling fra Svanhild sin side, men absolutt noe hun håpet på å vinne.

 

«Jeg ser på meg selv som en sprudlende, sosial og glad dame. Dessverre har jeg ikke vist dette i klærne jeg har valgt selv. Det blir ofte til at jeg kler meg i mørke farger, mye fordi det får meg til å føle meg mindre. Sminke har jeg aldri brydd meg om. Men med hjelpen til Janne Celin fikk jeg helt klart freshet meg opp.»

 

  • PC060854.jpg
  • PC060889.jpg
  • PC060964.jpg

 

Dagen bestod av shopping med vår personal shopper, frisørtime, lunsj og makeup. Svanhild ble dullet med i mange timer og endte opp med en helt ny look.

 

«Det beste med hele opplevelsen er at selvfølelsen min fikk et løft. Det var fantastisk å føle seg flott og fresh. Jeg tror mange, både mammaer og pappaer, er for lite flinke til å ta vare på seg selv. Man ønsker det beste for barna sine og bruker tid og penger på at de skal ha det bra. Men alle barn, mine inkludert, blir glad også når vi voksne tar vare på oss selv.»

 

«Bli ny dagen sto virkelig til forventningen. Jeg fikk så mange gode råd om klær, sminke og hår som jeg enkelt kan bruke både i hverdag og fest.» 

 

 

 

Ønsker du time hos personal shopper?

FØRSTE KONSULTASJON

Koster kr. 900,- og varer i tre timer.

NESTE KONSULTASJON MED SHOPPING

Koster kr. 300,- per time.

FÅ LAGT MAKE-UP

Janne Celin er også en dyktig makeup-artist. Skal du i bryllup, konfirmasjon eller fest med venner? Dette er perfekte anledninger å få lagt profesjonell make-up!

 

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 750,- per time. 

Bestill time:

 For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

 

Les mer om personal shopper her

 

Sist endret - 20 desember 2018