Meny
 
Krogh optikk solbriller

Solskinnshistorier

Bli inspirert av litteraturens solskinnshistorier, og lag nye sommerminner med sesongens fineste solbriller! Finn trendfavorittene hos nærmeste Krogh Optikk, blant vårt unike utvalg fra de mest eksklusive motehusene. 

 

Jeg tenkte fornøyd at jeg var heldig nok til å ha både solskinn, fri og en blomst. Det var tross alt søndag, og solen skinte. Dessuten hadde noen nettopp plassert en veldig fin markblomst i sykkelkurven. Jeg tok den opp og lurte på hvem som kunne ha lagt den der. Jeg betraktet dens spesielle rosafarge, som så dyp og nesten litt tropisk ut gjennom de mørke solbrillene. 

 

Mørke, og litt 90-talls i formen, slik vi hadde sett mye av på catwalken denne våren. Særlig hos motehusene Saint Laurent, Oliver Peoples og Balenciaga. 

 

Jeg la blomsten tilbake i kurven, og syklet til kiosken for å kjøpe is.

Kom innom nærmeste Krogh Optikk og se vårt eksklusive utvalg av 90-tallsinspirerte solbriller!

 

 

 

Det hadde helt klart vært tåkefylt i det siste, bokstavelig og mentalt. Gradvis hadde skrivesperren bygget seg opp, og en tett tåke senket seg i hodet. Samtidig hadde havtåken omsluttet øya der jeg holdt til, og gjort det plagsomt å manøvrere båten. Men plutselig fredag morgen så jeg lyset.

Jeg måtte ta på de sportsinspirerte solbrillene vi hadde sett mye av på catwalken denne sesongen, særlig hos Gucci og Prada.

 

Jeg som aldri hadde vært sporty. Men brillene fikk meg til å føle meg rask, og beskyttet mot den etterlengtede solen. Jeg nikket motivert til en forbipasserende måke og begynte å skrive.

Kom innom nærmeste Krogh Optikk og se vårt eksklusive utvalg av sportsinspirerte solbriller!

 

 

 

Det var endelig ferie og jeg hadde fått feriepenger i dag. Lenge hadde jeg prøvd å si til meg selv at det var dumt å bruke dem på en 1800-tallsaktig stråkyse med knytebånd. Det hadde jo helt klart et begrenset bruksområde, annet enn å holde liv i en udødelig drøm om Mr. Darcy. Men den passet veldig godt sammen med de nye solbrillene.

 

De hadde en gyllen cognacfarge på de lett gjennomskinnelige glassene; litt 70-tallsinspirert slik vi hadde sett mye av på catwalken denne sesongen. Særlig hos Tom Ford og Ray-Ban.

 

Så jeg knøt sløyfebåndet under haken, lente meg tilbake i blomsterengen og tenkte jeg hadde gjort to veldig gode investeringer for sommeren.

 

Vil du også gjøre en veldig god investering for sommeren? Kom innom nærmeste Krogh Optikk og se vårt unike utvalg av 70-tallsinspirerte solbriller.

Sist endret - 30 juli 2019