Meny
 
Solbriller fra Krogh optikk

Hovedfoto: Getty/Jeremy Moeller

 

Raske briller

Sportsbriller til fjellet og byen.

En av de store trendene i år er raske briller, mest kjent som sportssolbriller. Du har kanskje sett at feeden på Instagram nå fylles opp av personer med Oakley solbriller til jeans eller kjole? Denne sporty looken er plukket opp av flere av de store motehusene, som har kommet med sin tolkning av en rask solbrille.

Oakley er skaperen av sportsbriller og er kjent for sine solide og gode modeller, både til idrett og hverdags. Som regel blir solbrillene deres brukt på fjellet, i skogen eller på sykkeltur, men hva med å style Oakley Radar Ev Path med hverdagsantrekket?

 Modell: 9208, Radar Ev Path

 

Gucci er kjent for sine fargerike og spennende kolleksjoner, og har nå kommet med sin tolkning av en sporty brille. Den har en oversized look med den kjente Gucci-weben på stengene. Den overdimensjonerte logoen gjør uttrykket komplett og gir 80talls assosiasjoner.

 

 

 

 Modell: GG0462S

 

Marc Jacobs skaper ungdommelige og friske solbriller, som kler flere ansiktsformer. Nå har også designeren kommet med en sportskolleksjon som trekker raske assosiasjoner til sportsbriller. Denne modellen finnes i flere farger og speilglass som skaper en sporty helhet.

 

Modell: Marc 355S

 

Ta turen innom din nærmeste Krogh Optikk og finn din sporty brille for påsken!

Sist endret - 06 april 2019