Meny
 
hudpleie sommer fuktighet personal shopper

Gi huden din fuktighet i sommer

Vår Personal Shopper og makeupartist, Janne Celin, er klar for ferie! Under finner du noen av produktene hun pakker med seg for å pleie huden i solen. Og ikke glem solfaktor!

Gi huden fuktighet

Endelig skal deilige, solfylte dager nytes på stranden og kroppen skal bli eksponert for både sol og varme. En av de tingene jeg virkelig gleder meg til i ferien er å nyte solbrun hud og gi kroppen litt ekstra velvære med egentid og pleie. Etter dager på stranden liker jeg å ta en lang dusj, ta på fuktighetsmaske og pleie huden med deilige, fuktighetsgivende produkter. Her viser jeg deg noen av mine favoritter!

 

Forbered huden før den skal i solen

Huden i ansikt og på bryst er tynnere og skjørere enn huden på resten av kroppen. 

Når vi etter en lang vinter plutselig begynner med panikk-soling så snart solen er fremme, er det ledig lett for å svi den vinterbleke huden eller at det oppstår soleksem etter hvert. 

I disse tilfellene er denne fantastiske oljen og balmen redningen. Men noe som er viktig å tenke på er at alt virker bedre hvis vi starter å forberede huden allerede noen dager/uker i forveien og ikke venter til skaden allerede har skjedd.

 

Boblemasker  

Dette er virkelig en maske du både ser og merker effekten av helt fra du påfører masken til det faktiske resultatet kommer frem. I det masken kommer i kontakt med luft, begynner boblene å skumme og du kan kjenne hvordan oksygenet og fukten jobber ingrediensene dypt inn i huden. 

Resultatet er en fantastisk glød og energi i huden. Huden jevnes ut og gjør at du kan droppe foundation dagen/kvelden.

 

 

Exfoliate: Pink Pearl

 

Denne masken består blant annet av knuste perler, som både eksfolierer, lysner og fukter huden. Den hemmer også produksjonen av pigmenter i huden og reduserer hudens aldringsprosess. Perfekt når man er mye i solen!

 

Vita Exclusive + Fredrik & Louisa kr 49,-

 

Decleor aromessence solaire tan activator sun serum

Et par dråper med denne vidunderoljen før dagkrem bodylotion eller solkrem vil styrke hudens naturlige forsvar, motvirke skader fra solen, øke pigmentproduksjonen slik at huden får en optimal beskyttelse, samtidig som den vil gi en raskere, jevnere og mer langvarig farge. For optimal effekt/virkning - start gjerne påføring en uke i forveien.  

 

Frk Reykjavik

 

 

 

 

 

Repair After Sun Balm  

Dette er en beroligende balm med lindrende effekt. SOS mot ekstremt solbrente områder!

Den gir masse fukt, demper rødhet, roer ned huden + at den reparerer og forebygger aldring. 

 

Frk Reykjavik

 

 

 

 

 

Hydra Zen Nuit fra Lancome

Dette er en anti-stress nattkrem som skal berolige, rense og gi intensiv fukt til huden gjennom natten. Den har en lett gelekonsistens, og virker avkjølende og beroligende mot huden. 

 

Vita Exclusive / Fredrik & Louisa kr 595,-

 

 

 

 

Clinique all about eyes rich 

Denne øyenkremen føles silkemyk mot huden, beroliger og tilfører godt med fuktighet. 

Den reduserer også hevelser og mørke ringer, samt øker kollagen produksjonen, lysner huden og reduserer fine linjer. Ikke nok med det, den beskytter også mot skadelig miljøpåvirkning som vi blir utsatt for hver dag. 

 

Vita Exclusive / Fredrik & Louisa 345,-

 

 

Clinique Moisture Surge

En frisk og god fuktighetskrem som tilfører huden fukt gjennom hele dagen - prøv ut Clinique moisture surge extended thirst relief. Den har en lett gele konsistens som føles frisk og god mot huden. Den inneholder ny fuktighetspåfyllende teknologi med aloveravann som vil hjelpe huden å skape sin egen vannkilde for å gi og ikke mist holde på all den fukten huden trenger igjennom hele dagen. Ekstra stas krukken & kremen er i en sukker søt lys rosa farge, som bare frister ekstra til påføring.

 

Vita Exclusive kr 195,- 

 

 

Instaglow CC Creme

En god cc og bb krem kan gjøre underverker for huden. Instaglow cc krem har en flytende konsistens, som lett trekker inn og etterlater huden med en jevnere hudtone og fantastisk glød. Den inneholder SPF 20 og beskytter huden både mot UVA og UVB - stråler. Den forminsker synlige porer, og tilfører huden fukt. Perfekt for solkysset hud, om du ønsker et naturlig, lett og glødende resultat. 

 

The Body Shop kr 249,-

 

Blush

På sommeren liker jeg å ha litt dypere orangetoner på blushen! Denne fra Nars ble fort en favoritt hos meg. Den er fløyelsmyk ved påføring, super pigmentert, glødene og smelter rett inn i huden. Blush er et produkt jeg bruker mye - det varmer opp ansiktet og gir en fantastisk friskhet og glød. Jeg bruker blushen i kinnene, som øyenskygge, som leppefarge og drar gjerne kosten lett over kontureringen av ansiktet for å binde fargene enda mer sammen. 

 

 Fredrik & Louisa kr 430,-

After Glow Lip Balm 

Min nye feriefavoritt for leppene er en After Glow Lip Balm fra NARS. Den pleier og beskytter leppene og er full av antioksidanter. Den etterlater leppene myke og fine, med et hint av frisk korallfarge. Siden leppebalmen er pleiende (ikke klissete som en lip gloss) kan den brukes som highlighter, og gi en litt glossy effekt oppå øyelokket for en glowie wet look. Den er også perfekt til å blande sammen med blush eller all over face palette - så har du uendelig med fargevalg for friske sommer lepper. 

 

Farge: Bang Bang 

Fredrik & Louisa kr 285,-

 

 

All over face - Ignite Wonder Face Palette 

Jeg liker makeup-produkter som er multifunksjonelle og dette all over face - ignite wonder face palette fra Mac er en glede å ha med seg. Limited edition designet er helt nydelig og fargene er utrolig lekre. Disse silkemyke, høypigmenterte, glowie skyggene kan brukes som konturering, øyenskygge, blush, leppefarge, highlighter, you name it... Fantastisk!

 

Fredrik & Louisa kr 450,-

 

Sist endret - 05 juli 2019