Meny
 
Oakley – julegaven til den spreke!

Oakley – julegaven til den spreke!

Solbrillene til Oakley er den perfekte julegaven til de som er opptatt av trening og ønsker noe av det beste som finnes innen sportssolbriller.

Foruten unike solbrilleglass, har Oakley et bredt utvalg av solbriller som passer enhver anledning. Solbrillemodellen Frogskins er en populær og kjent modell, som er perfekt til hverdagsbruk og kommer i flere forskjellige farger og modeller.

 

 

En annen kjent modell er RadarEV XS, som ofte brukes til sportsaktiviteter på grunn av passformen. Solbrilleglassene til Oakley er også en favoritt fordi glasset er laget av polykarbonat, og da skal tåle steinsprut fra forbikjørende biler for syklister eller en skistav i høy hastighet.

 

Her er Flight Jacket. Liker du denne solbrillen? Kom innom og se hvordan den sitter! Vi gir deg personlig veiledning og råd. Alle våre butikker har et bredt og unikt sortiment. Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

 


Silver XL. Det var den elegante arkitekturen og de skulpturelle relieffene som gjorde Oakleys originale Sliver så populær som den er. Det tidløse designet er nå tilgjengelig i denne XL-versjonen, som har utvidet glasshøyde for større hoder og de som ønsker utvidet sikt nedover. 

 

Kom innom Krogh Optikk Lagunen og se utvalget av Oakley solbriller!

Sist endret - 13 desember 2019