Meny
 
personal shopper lagunen

Marielle ble ny med vår Personal Shopper

Marielle er vinneren av BLI NY-konkurransen vi kjørte i sosiale medier. Hun vant en drømmedag med full oppgradering av hår, makeup og klær, og hun er storfornøyd med resultatet. Les om opplevelsen hennes under!

 

– Jeg hadde en fantastisk dag sammen med Janne Celin og gjengen! Jeg har alltid ønsket en bli ny dag og jeg ble veldig glad da jeg fikk den gode nyheten!

 

Marielle er 37 år og bor på Nore Neset sammen med sine to jenter, samboer og hans barn – en stor moderne familie. Hun har alltid vært oppta† av klær og sminke, men de siste årene har hun vært syk og stort se† vært hjemme, usminket og i «comfy» klær. Hun ønsket å bli ny for å få hjelp til en oppdatering av både hår, sminke og klær, og så er det jo noe med hele bli-ny-pakken!

 

– Jeg følte virkelig at det var min dag, det er lenge siden jeg har følt meg så fresh, forteller Marielle. – Janne Celin fant kjempefine klær til meg, alt passet og jeg elsket fargene! Jeg var kjempefornøyd med håret, farge, klipp og ikke minst stylingen! Jeg sto opp med perfekt bob i tre dager etterpå!

 

For Marielle, som ikke er vant til å stå foran kamera i et stort studio var det litt skummelt med fotograferingen. Til tross for dette gikk det veldig bra, og hun gjorde en kjempeinnsats.

 

– Janne Celin, Tine og fotografen fikk meg til å slappe av, og det var gøy å se hvordan de jobber i studio. Janne Celin er veldig behagelig å være sammen med, smilende og blid og hun gjorde dagen min helt strålende. Jeg kommer absolutt til å ta kontakt med henne igjen for å få tips og hjelp. Jeg vil anbefale alle å få profesjonell hjelp til shopping en gang i blant. – Det beste med prosessen tror jeg må være alt! Å få hele pakken med klær, sminke, hår og tilbehør – den helheten! Janne Celin er kjempeflink! 

 

Janne Celin om oppdraget 

- Da konkurransen om bli-ny-dagen skulle trekkes fikk jeg lese gjennom alle de fine søknadene som var kommet inn – og Marielle sin var den som traff meg mest av alle – hun var den jeg virkelig ønsket å gi en bli-ny-dag. Marielle er sporty og glad dame med masse godt humør. Etter konsultasjonen sendte jeg henne til dyktige Jeanette på Hårgalleriet – der vi hadde lagt en plan  den nye frisyren og fargen. Når det gjelder stylingen ønsket jeg å gi henne litt farge og lekenhet – trendy, men klassisk. Gode baseplagg, men samtidig noe som kunne fremheve henne fantastiske personlighet og vesen – også gjennom klærne.

 

 

Jeg vil anbefale alle å få profesjonell hjelp til shopping en gang i blant!


Marielle stråler i begge de nye antrekkene. Klærne følger samme fargepalett, men de har ulikt uttrykk og stil.

– Vi ønsket å finne to ulike stiler, en uformell og avslappet med sneakers og behagelige bukser til jobb og fritid, og en mer «pyntet» look med trenchcoat og pumps. Marielle kler begge disse antrekkene utrolig godt, sier Janne Celin og smiler. Det var virkelig gøy å jobbe med henne.

 

 

Ønsker du time hos personal shopper?

FØRSTE KONSULTASJON

Koster kr. 900,- og varer i tre timer.

NESTE KONSULTASJON MED SHOPPING

Koster kr. 300,- per time.

FÅ LAGT MAKE-UP

Janne Celin er også en dyktig makeup-artist. Skal du i bryllup, konfirmasjon eller fest med venner? Dette er perfekte anledninger å få lagt profesjonell make-up!

 

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 750,- per time. 

Bestill time:

 For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

 

Les mer om personal shopper her

Sist endret - 09 mai 2018