Meny
 
By Olea hos Bjørklund

Lekre nyheter hos Bjørklund

Smykkene fra By Olea of Norway er delt inn i tre kolleksjoner; STEEL, SILVER og GOLD.  Alle kolleksjonene består av et tidsriktig design som kan brukes til alt, og gjerne i kombinasjon med hverandre. Du finner de hos Bjørklund i Lagunen! La oss vise deg noen av våre favoritter…

Make a statement!
Symboler og sirkler er hot! Nå finner du anheng med hamret overflate. Den nye favoritten fra silvercollection heter LINN. Den består av armbånd, øredobber og smykke med hamret anheng. Dette gir en crispy look som er en soleklar vinner denne sesongen.

Hvis du synes det blir litt voldsomt kan du ta det ned et hakk. Det er en minimalistisk serie med lett hamret overflate som gir et litt roligere uttrykk.

 

Det som er så fint med smykker er at du kan mixe og matche ettersom det passer. Ønsker du et litt bold statementsmykke, så er det kanskje nyheten ANE du skal å gå for.

 

 

 

Øreringer
Vi ser fortsatt en stor trend på øreringer, også kalt creoler. Du får de i alle størrelser og utforminger. Om du ønsker en matt finish, store eller små øreringer, eller en litt mer chunky variant finner du det blant nyhetene.

 

Signetring eller stacking ringer
Fra gullkolleksjonen kommer en oppdatert variant av signetringen SOLVEIG. Nå er den besatt med glitrende cubic zirkonia! Velg mellom hvitt eller gult gull. Disse er superfine til høstens festlige begivenheter. Det er digg å kunne skinne litt mer, selv nå som mørketiden kommer.
Fra silver collection må vi trekke frem AGNES signetringer med ekte stener. Velg mellom blå lapsis, hvit agate eller sort onyx.
Ellers er også de litt tynne og minimalistiske ringene superfine og stacke dersom du vil bruke flere ringer samtidig. Som for eksempel MARI, SIGNE, MARTHE og ELLINOR. Velg dine favoritter og få frem din egen stil!

 


«ByOlea for meg er det perfekte tilbehøret til ethvert antrekk, både til hverdag og festligheter. Favoritten er nok Sofia-ring i gull, da jeg ikke har tatt den av siden jeg klikket den hjem. Den har et utrolig kult, enkelt og maskulin look, noe som jeg bare digger! Det samme gjelder øredobbene Camilla. Disse gjør virkelig det lille ekstra til alle antrekk! Love it!» sier Influencer og haugesund-jenta Anne Marthe Widvey

 

Layering
Cresent bull smykket SYLVIA fra gold collection har lenge vært en favoritt. Nå kommer denne i en oppdatert variant med et litt større anheng. Vi ser på den som en kjærkommen storesøster. Disse kan gjerne brukes sammen, - layering er superfint. Vi må heller ikke glemme lillesøster JOSEFINE, som er ny i By Olea familien. Hun har en dottete overflate som gir en spennende look.

 

 

Organiske former.
Hva er vel vakrere enn naturen selv? I smykker ser vi mye organiske referasner i form av blader, perler, fjær og skjellimitasjoner. Noen av favorittene fra gullkolleksjonen er bladsmykket ODA, og livets tre smykket ELSE. Denne høsten kommer det også et par limited edition perleøredobber EVELYN med chunky barokke perler. Disse gir antrekket en edgy piff.

 

Partylook
Er du glad i å pynte deg med øredobber så kan du glede deg til høstens partyfavoritt RONJA. Elegante hengende øredobber med snev av retropreg. Med disse kommer du til å skinne om kapp med diskokulen.

 

Alle smykkene fra By Olea er oppkalt etter venninnene til den sprudlende jenta Olea. Kanskje finner du ditt eget navn blant kolleksjonene? 

 

Velkommen innom Bjørklund i 1. etasje! Vi hjelper deg å finne dine favoritter. 

 

Sist endret - 11 november 2019