Meny
 
dale of norway lagunen

Klar for høsten med Dale of Norway

Dale of Norway sine ullgensere og ulljakker blander autentisk norsk design med en moderne stil. Resultatet er en kolleksjon varme, komfortable og tidløse ullplagg med tydelig identitet. Pakk deg inn og hold varmen utover høsten!

Hedda

En lett og myk ulljakke i 100 % merino-ull, basert på mønsteret fra den originale Setesdalgenseren. Designet blander tradisjonelt strikk med et moderne utrykk. Jakken er oppkalt etter den sterke kvinnelige hovedrollen fra Henrik Ibsens berømte teaterstykke, Hedda Gabler.

 

Isbjorn 

En trendy og komfortabel unisexgenser i 100 % myk airspun merino-ull. Med en stor isbjørn på brystet, Dale-navnet på ermet og en diagonal glidelås fra skulder til hals, signaliserer denne genseren en kulhet en isbjørn verdig. Matchende Isbjørn lue.

 

 

Myking

Myking er en tykk og samtidig lett ullgenser med håndstrikket uttrykk. Myk og kløfri, laget i 100 % «airspun» merino-ull. Ull strikkes først en gang løst av tynne tråder, før det strikkes til en tykkere genser, med svært mykt resultat. Den perfekte kosegenser, med andre ord. Matchende Myking lue.

 

 

Cortina kids

Et av Norges meste kjente mønstre i en kløfri barneversjon i 100 % myk merino-ull. Cortina er en relansering av vår første offisielle OL-genser, opprinnelig laget til vinter-OL i Cortina i 1956. Genseren finnes også for voksne, og er en flott familiegenser.

 

 

Velkommen innom butikken i 4. etasje!

Sist endret - 06 august 2019