Meny
 
personal shopper lagunen salgstips

Hvordan gjøre gode kjøp på salg?

Vår Personal Shopper har sort belte i shopping og gir deg tips til hvordan du kan få mest mulig ut av salget. Planlegging, kvalitetsplagg og basefarger har mye å si!

Gå gjennom klesskapet

Før du begir deg ut på salget er det lurt at du går gjennom klesskapet ditt. Dette for å finne ut hva du faktisk trenger. Lag en liste over det du har og hva du mangler, så sitter du igjen med en salgsliste. Jobb med 2-3 basefarger, disse fargene skal passe sammen, og fremheve det beste i deg.

 

Ikke kjøp bare fordi det er billig

Det er kvaliteten, snittet og dine utvalgte basefarger som bør være i fokus når du shopper, uavhengig om det er salg eller ikke. Kjøp det du virkelig trenger eller noe du blir hodestups forelsket i - ikke bare ulike plagg, fordi de er billig. 

 

Kvalitetsplagg

Kjøp gode baseplagg i skikkelige kvaliteter, disse går aldri av moten! Basegarderoben din skal  fremheve det beste i deg. Både når det gjelder farge og snitt! Det skal være gode og trygge plagg du alltid kan ta på deg.

 

Naturprodukter koster litt mer, derfor er det lurt å kjøpe dette på salg. Som for eksempel strikkejakker, blazere og gensere i ull eller plagg i skinn. Disse er verdt å legge pengene i fordi de holder seg godt og kan bli så god som ny med litt pleie og kjærlighet.

 

Skinnbukser og jakker kan du vaske i maskinen med grønnsåpe. Impregner skinnbuksen/jakken på begge sider med en silikonfri spray. Gå over med skinnpleie for å få mykheten og glansen tilbake. Vask ull minst mulig, frys heller plagget i 24 timer. Da fjerner du både bakterier og lukt!

 

Høyvannsbukser - perfekt til korte ben

Alle som er under 167 cm bør hamstre høyvannsbukser på salg, da får man riktig lengde i beina og buksen passer perfekt!

 

Gjør research

Les deg opp på vårens moter og trender, ha disse i bakhodet når du handler. Mange av høstens trender fortsetter utover våren, derfor kan du finne masse trendy plagg på salget nå!

 

Bruk både hjertet og hodet når du shopper, planlegg kjøpene dine godt. Knowledge is power!

Ved å gjøre dette unngår du alle bomkjøpene som ofte skjer når ting er billig på salg.

 

Vårens farger, mønstre og trender

Farger: Sitrusfarger, sterke klare pasteller som rosa, lys blå, lys lilla, lakserosa, orange og deilige jordtoner.

 

Mønstre: Dyresmønster som leopardprint og slangemønster, polkadotter, fiskenett, tie dye, blomster, blonder, striper, transparente materialer.

 

Trender: Sykkelshorts og work wear - tøffe dresser i freshe farger eller ruter, med sporty striper i siden er mye av det som vil prege mote bilde denne våren. Vi ser også mye innslag av 70- og 90-talls moten.

 

Priser

FØRSTE KONSULTASJON

Koster kr. 900,- og varer i tre timer.

NESTE KONSULTASJON MED SHOPPING

Koster kr. 300,- per time.

FÅ LAGT MAKE-UP 

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 750,- per time. 

 

Bestill time hos personal shopper

For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

Sist endret - 04 februar 2019