Meny
 
glød sommer hud

Glødende sommerhud

Etter en lang og kald vinter (og vår) er det på tide å gi huden en ekstra boost før sommeren. Skrubb vekk tørr vinterhud og fyll på med fukt og glød for å få en solkyssed look. Vår Personal Shopper og makeupartist tipser deg om de beste produktene hun sverger til!

Kropp

 

Ritual of Happy Buddha

 

Start med en av de fantastiske skrubbene fra Rituals. The Ritual of happy budda er en storfavoritt for å få lekre sommerben. Skrubben er en kombinasjon av sukker og mykgjørende oljer - den fjerner døde hudceller og gir masse fukt og glød til huden. Perfekt før selvbruning eller bare for ekstra fukt & glød til kroppen. Resultatet kan du se straks da vannperlene preller av bena så snart den er påført.

 

Rituals kr 185,-

 

 Body Yoghurt

 

The Body Shop er kjent for sine fantastiske fuktighetsgivende produkter med deilige friske dufter. Både body butter, body milk & body yougurt er en storfavoritt hos meg.

Body yoghurten er en lett, frisk og fuktighetsgivene krem som gir fuktighet til huden i 48 timer. Med duften mango kan du drømme seg bort til solfylte sommerdager.

 

The Body Shop kr 179,-

 

 

Self-tanning Jelly 

 

Ønsker du en solkysset hud, uten sol, kan selvbruningskremen fra Dior anbefales.

Den har en lett og behagelig gele konsistens, er enkel å påføre, gir masse fukt til huden og en jevn solkysset glød.

 

Lukten er mild og god, konsistensen lett slik at du unngå skjolder, lar seg enkelt vaske bort fra hender og tørker på 10 min. Du kan bygge opp bruntonen til du er fornøyd ved å påføre flere lag. Denne er super å smøre bena med om morgen før jobb, så tørker den mens du gjør dine daglige rutiner. Vipps, så er du er brun før lunsj! Elsk ❤️

 

Fredrik & Louisa / Vita Exclusive kr 495,- (relanseres i løpet av juli)

 

 

 

 

Ansikt

Enzym Peeling Mask 

 

Start dagen med en god enzym peeling maske som renser huden, fjerner døde hudceller og gir en fantastisk fin glød. Tromborgs enzyme peeling facial mask inneholder aktive naturlige ingredienser som økologiske kiwi enzymer, økologisk eksfolierende grapefrukt ekstrakt og fine økologiske jobajoba korn som vil gjøre mirakler for huden din.

Masken vil også hjelpe dine neste steg med hudpleieprodukter til å virke hurtigere, bli mer effektive og gi en mer dyptvirkende effekt. 

 

Wah Wah 649,-

Tonic Confort

 

Tonique Confort er en fuktighetsgivende toner som gjør ditt renseritual komplett.

Den inneholder akasiehonning, gir huden rikt med fukt og etterlater huden myk og fin - og ikke minst klar for de neste produktene i hudpleierutinen.

 

Vita Exclusive / Fredrik & Louisa kr 270,-

 

 

Superstart Skin Renewal Booster

 

Dette produktet er et nytt tilskudd i den daglige hudpleie rutinen min og et produkt jeg personlig gleder meg til å ta på hver eneste morgen og kveld. Superstart Skin Renewal Booster brukes under serum og/eller fuktighetskrem. Den styrker hudens naturlige forsvar mot ytre påvirkninger, hudens evne til å fornye seg selv og øker effekten av de andre produktene i hudpleierutinen din. Den føles frisk og lett mot huden og har en oppkvikkende effekt.

 

Vita Exclusive / Fredrik & Louisa kr 530,-

 

Truth Serum

 

Dette fantastiske Truth serumet fra Ole Henriksen har en myk og lett konsistens og en frisk duft av sitron. Serumet inneholder kollagen, aloe vera, ekstrakt fra appelsin og grønn te som vil lysne, gi mer spenst og fukt til huden gjennom hele dagen. Alt dette i en liten herlig oransje flaske.

 

VITA kr 610,-

 

Tips!

Alle produkter til ansikt skal påføres både i ansikt og hals. Hvis det er mer produkt igjen kan du gjerne spandere litt på bryst. Bruk sirkelbevegelser og stryk huden oppover ved påføring.

 

 

Youth Dose Eye Treatement

 

Youth Dose Eye Treatement fra Kiehls har en silkemyk konsistens, gir godt med fukt og pleie, samt inneholder lysreflekterende pigmenter som vil gi en umiddelbar synlig effekt. Kremen vil over tid minimere synlige linjer i tillegg til å lysne området rundt øynene betraktelig. En vidunderkrem og absolutt en av mine favoritter!

 

Husk at øyenkremen ikke skal legges helt opp mot øyet, eller på selve lokket - men ca. på øyenbeinet over og under øyet. Resten av huden inn mot øye vil da trekke til seg det den trenger. Husk at hunden her er tynnere og mer følsom enn resten av ansiktet. Har du litt produkt igjen på fingrene - spander gjerne litt ekstra rundt nese og på lepper.

 

Fredrik & Louisa kr 365,-

 

 

Clinique Moisture Surge 

 

Hvis du er på utkikk etter en frisk og god fuktighetskrem som tilfører huden fukt gjennom hele dagen - prøv ut Clinique moisture surge extended thirst relief. Den har en lett gele konsistens som føles frisk og god mot huden. Den inneholder ny fuktighetspåfyllende teknologi med aloe vera vann som vil hjelpe huden å skape sin egen vannkilde. Dette for å gi og ikke mist holde på all den fukten huden trenger igjennom hele dagen. Ekstra stas at krukken og kremen er i en sukkersøt lyserosa farge som frister til ekstra påføring.

 

Vita Exclusive / Fredrik & Louisa kr 195,-

 

Strobe cream & Prep+prime

 

Ønsker du en liten ekstra boost med glød til huden - prøv ut Mac strobe cream hydrantant lumineux. Denne fantastiske strobing-kremen kan brukes alene, som en highlighter under foundation, blandes i fuktighetskremen eller i foundation for en frisk og naturlig perlemor-aktig glød i huden. Ikke nok med det, denne kremen inneholder også næringsrike vitaminer, effektive plantestoffer, antioksidanter & mye grønn te. Dette er et produkt som bare må prøves på, for man kan ikke annet enn å forelske seg i den fantastiske gløden den gir!

 

Fredrik & Louisa, Prep+prime kr 185,- Strobe Cream kr 310,-

 

Hvis du ikke har prøvd Mac sine Fix+ produkter er det bare til å glede seg stort! Dette fantastiske produktet kan brukes før eller etter makeup. Hvis du tar det på beautyblenderen sammen med påføring av foundation vil du fremheve pigmenteringen i produktene og forsterke effekten, dette gir en wet look eller høyere intensitet på pigmenteringen/gløden. Dette vil også få produktene til å smelte inn i hverandre og gjøre at makeupen holder opptil 12 timer.

 

Denne våren er det kommet en Fix+ med perlemorspartikler - eller gull støv - som virkelig maximerer den deilige, friske sommergløden. En liten dusj med denne sprayen vil gi huden din en utglattende effekt, tilføre en forfriskende følelse, gi masse fukt og ikke minst tidenes glød. Dette er et must have produkt denne sommeren!

 

Golden Broze 

 

Årets store forelskelse når det kommer til solpudder Mac golden bronze pudder! Dette løspudderet har en silkemyk konsistens, ekstremt gylden og pigmentert blanding som kan brukes slik som stobinkremen - både alene, men også blades inn i fuktighetskrem, foundation og annet pudder. Den kan brukes som highlighter, øyenskygge og "all over face glow ". Produktet er veldig drøyt, så bruk lette bevegelser og lite produkt om gangen. Påfør gjerne med sirkelbevegelser og la produktet smelte inn i huden for et jevnt, naturlig og glødene resultat.

 

Fredrik & Louisa kr 250,-

Sist endret - 21 juni 2019