Meny
 
hudpleie personal shopper lagunen

Glødende sommerhud

Janne Celin er Lagunens personal shopper og make-up artist, her deler hun noen av sommerens beauty favoritter med oss!

Silkemyk hud

 

Jeg elsker kjoler & skjørt. Men etter en lang vinter, trenger beina litt ekstra kjærlighet & pleie for å skinne. Da er det beste en god fuktighetsgivende skrubb - som denne deilige kroppsskrubben fra The Body Shop. Den er laget med ekte mangofrøolje som eksfolierer huden effektivt, slik at huden føles glatt & myk. Fjerner døde hudceller & stimulerer hudens mikrosirkulasjon - og ikke minst den lukter helt himmelsk godt. 

 

Etter skubb - er det tid for fukt! 
Det er ekstra viktig å smøre huden etter en lang dag i solen - så på ferien i år skal jeg pakke med meg denne deilige Body Yoghurten. Den føles lett & kjølende på huden - tørker på 15 sek og holder huden fuktig opp til 48 timer. Den finnes i 5 forskjellige dufter - men mango er alltid en sommerfavoritt hos meg!

 

The Body Shop: Mango Body Scrub 219,- // Mango Body Yogurt 179,-

 

 

Glødende ansikt

 

Når huden føles grå og gussen - og man ønsker å få frem litt naturlig glød -  er denne rosa glitrende peel off maske en super start. Den er tilsatt fuktighetsgivende hyaluronsyre, som fjerner hudormer effektivt og renser tilstoppede porer - og klargjør huden til en riktig fuktighets boost. Da legger jeg et tykt lag med Skin Total Glow Mask Vitamin Boost ( cubus 25 kr. pr. stk. ) og huden gløder de neste dagene.

 

Husk å ta med et par fuktighetsmasker i kofferten på ferie - ingen ting er så godt som en liten fuktighetsboost til huden etter late dager på stranden. Vitamin boost & antistress maskene fra Cubus koster 25 kr. stykk - og inneholder nok produkt til 2-3 ganger.

 

Ansiktsmasker fra Cubus, kr 25,- pr stk // Camilla Pihl Peel Off Mask fra Vita, 249,-

 

 

Anti-stress nattkrem

 

Om det er en hektisk hverdag, eller deilige ferier med mye sol - trenger huden litt ekstra fukt & pleie - også på nattestid. Da er denne beroligende og intensivt fuktighetsgivende nattkremen fra Lancome en absolutt favoritt. Den både renser huden mens du sover & tilfører mye fukt - og er spesielt tilpasset normal til tørr og ømfintlig hud. Kremen er i en lett, avkjølende gele konsistens som er lett å påføre.

 

Lancome Anti-Stress Moisturing Night Creme 50 ml fra Vita Exclusive, kr 595,-

 

 

Hilsen Janne Celin

 

Les mer om Personal Shopper her. 

Sist endret - 13 juli 2018