Meny
 
hudpleie tørr hud tips

Get your glow back!

Huden blir ofte tørr og livløs etter en lang vinter. Da trenger den ekstra kjærlighet og pleie for å få gløden tilbake. Vår Personal Shopper & makeup-artist, Janne Celin, røper sine beste tips og triks. Her er produktene og sminken du bare må ha!

Dior – Capture Totale Dreamskin 1 Minute Mask

Denne masken er perfekt å bruke i hverdagen da den KUN tar 1 minutt og du kjenner og ser effekten umiddelbart. Jeg bruker den et par ganger i uken eller ved behov. Gjerne når jeg står i dusjen med kur i håret og barberskum på leggene! Kr 640,- hos VITA EXCLUSIVE.

 

 

Camilla Pihl – 24 k sheet mask

Camilla Pihl sine masker ser du over alt for tiden og det er ikke uten grunn. Denne sparer jeg til spesielle anledninger eller spadager i helgene. Maskene gir MYE fuktighet og glød, og virkningen kjennes i flere dager etterpå. Dette er en life saver før kveldens festligheter! Gå med masken i 30 minutter og smør det resterende produktet fra masken utover før du påfører makeup – resultatet blir fantastisk!

 

Maskene for under øynene og leppene gir akkurat samme effekt, men til et mer begrenset område. Kr 199,- pr stk hos VITA.

 

 

 

Helena Rubinstein – Prodigy Eyes

Denne øyekremen er helt genial og virkningen kjennes umiddelbart! Kremen fyller ut linjer rundt øynene og gir deg et våkent blikk. Kr 1169,- hos VITA EXCLUSIVE.

 

 

 

Clinique – Moisture Surge

En god og rik fuktighetskrem i lett konsistens som finnes i to forskjellige grader! Moisture surge er parfymefri og holder på fuktigheten opptil 24 timer. Kr 275,- hos VITA EXCLUSIVE. 

 

 

The Body Shop – Oils of Life

Ønsker du fortsatt litt mer fukt og glød? Ta et par dråper med Oils of Life i panne, kinn og hake. Oljen forfrisker huden, tilfører fuktighet og øker ansiktets utstråling. Noe av det beste er at oljer passer til alle hudtyper! Fra kr 479,- hos The Body Shop.

 

 

H&M - Highlight-dråper

Disse skinnende dråpene kommer i to forskjellige fargetoner slik at de kan tilpasses huden. Dråpene kan blandes i fuktighetskrem eller i foundation for en frisk hverdagsglød. Denne kan også brukes oppå makeupen som highlighter på spesifikke områder som kinnbein, neserygg, øyebrynsben og amorbuen. Kr 129,- hos H&M. 

 

 

 

Bare Minerals – Brightning Foundation Primer

Primeren er en perfekt base om du ønsker at makeupen skal holde hele dagen og kvelden. Brightning Foundation Primer gir en ekstra varm glød, men finnes også i nøytral farge. Primeren jevner ut huden slik at du unngår at foundationen legger seg i porer og linjer. Den gir supergodt hold i løpet av dagen. Denne primeren kan også brukes til en makeup-fri look, hvor du kun bruker den sammen med fuktighetskrem for en jevnere og friskere hud. Kr 469,- hos VITA EXCLUSIVE.

 

 

Chanel - CC Cream

CC står for Color Correcting og fungerer som en fuktighetskrem med farge. Denne dekker godt, tilfører mye fuktighet og inneholder anti-ageing som jobber med huden hele dagen. CC kremen har solfaktor 50 og beskytter mot UVA og UVB. Jeg tar et tynt lag i hele ansiktet og tapper litt ekstra rundt øynene for å skjule mørke ringer. Kr 625,- hos VITA EXCLUSIVE.

 

 

Anastasia - Cream Counture Kit

Fremhev gjerne trekkene dine med litt lett krem konturering! Bruk de lyse fargene for å fremheve og de mørke for å skape kontur. Kr 545 hos VITA EXCLUSIVE.

 

Tromborg - Mineral Foundation

Ta et lett lag med mineral pudder for å unngå at foundation striper seg. Jeg velger å bruke mineralpudder framfor vanlig presset pudder da dette smelter inn i huden og gir et naturlig og fresht resultat. Jeg bare elsker mineralprodukter! Kr 470,- hos Wah Wah.

 

 

NYX – Baked Blush

Tilfør frisk farge i skinnene! Smil til deg selv i speilet for å se hvor det er naturlig å påføre. Fra eplekinn og ut på ende av bryn. Tapp gjerne kosten oppå øyelokkene for en naturlig glød og fremheving av globallinjen. Kr 79,90,- hos H&M.

 

 

Dior – Lip Sugar Scrub

En storfavoritt! Dette er en kombinert skrubb og leppebalm som fremhever din naturlige leppefarge. Denne er med i vesken hver eneste dag. Kr 340,- hos VITA EXCLUSIVE.

 

 

Clinique - Moisture Surge Face Spray

Avslutt med denne lette og forfriskende fuktighetsgivende sprayen for et perfekt resultat! Kr 275,- hos VITA EXCLUSIVE.

 

 

 

Bestill time hos personal shopper

Ønsker du å få lagt profesjonell makeup eller ha personal shopper time med Janne Celin? 

 

 For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

 

Les mer om vår personal shopper her. 

Sist endret - 03 april 2018