Meny
 
gavetips loccitane

Gavene hun setter pris på

Er du klar for Morsdag og Valentine? L'occitane har gavetips til kvinnene i ditt liv!

Du er på jakt etter en gave til morsdag eller Valentines, og det er mye som skal klaffe. Hun har jo det meste fra før. Gaven må formidle hvor glad du er i henne og at hun fortjener det beste. Det må helst være noe av nytteverdi som ikke ender opp som skapfyll. I tillegg skal det være innbydende, lukseriøst og av god kvalitet tenker du kanskje. Damen i ditt liv, enten hun er mor, partner eller begge deler, skal føle seg verdsatt på en dag som denne! Vi har gavene du leter etter.

 

Mandel

Våre velkjente kundefavoritter fra mandelserien fås selvfølgelig i et nydelig gavesett. Med sin søte, naturlige duft og høye innhold av mandelolje er det ikke rart at disse troner øverst på ønskelisten til mange.

 

Kroppsoljen inneholder 50% ren mandelolje og gir fuktighet i 48 timer. Takket være silisiumderivat føles huden fastere og jevnere. Huden får en silkemyk finish og dufter himmelsk!

 

Via vår forpliktelse til å kjøpe mandler fra produsenter i Sør-Frankrike sørger vi for at mandeltreet igjen blir en del av det biologiske mangfoldet i regionen. Biologisk mangfold er vårt hovedfokus og utrolig viktig i en tid hvor stadig større områder med stort artsmangfold utraderes til fordel for stadig økende industrialisering. Så hver gang du velger å handle et produkt hos oss sår du kanskje noen frø som skal bli til blomstrende mandeltrær.

 

 

Terre de Lumiere

En frisk og aromatisk serie med duft av blant annet lavendelhonning, hvit musk og bergamot. Råmaterialet til duftene er av høyeste kvalitet valgt ut av våre mesterparfymører.

 

Kropps- og håroljen masseres inn i huden eller vått eller tørt hår. Den gir huden næring og en delikat duft, og egner seg perfekt til massasje! Tilfør til hår som er tørt eller flisete for en mer kontrollert, glansfull look og ikke minst fortyllende duft.

 

Dusjoljen transformeres til en silkemyk tekstur i kontakt med vann, og etterlater huden fuktet og med en lett duft. Huden føles ikke lenger stram og tørr når man kommer ut av dusjen.

 

 

Cherry Blossom Limited Edition

Vår nye, friske duftserie med sitt søte design er en hit blandt vårt yngre publikum. Mange kjenner Cherry Blossom-duften fra før, som en søt, floral og feminin duft. Denne transformeres til en mer frisk og fruktig duft gjennom ingredienser som sitron, solbær og fiol i tillegg til den selvsagte ingrediensen kirsebærblomst. En forsmak på vår i vår ellers regntunge by.

 

 

Ble du inspirert eller nysgjerrig? Hos oss på L`occitane får du grundig veiledning til å plukke ut de perfekte produktene, enten du er på jakt etter gaver eller bare skal skjemme bort deg selv. Som prikken over i-en blir gavene pakket inn i våre eksklusive gaveesker.

 

Vi ønsker alle en romantisk og avslappende Valentines- og morsdagsfeiring!

Sist endret - 05 februar 2020